Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SUPRUGA OPET PRIJAVILA POLICIJI

Ivana Buha: Davio me i pretio smrću!

Autor: Ekipa Alo! | 30.04.2014 - 09:10:00h | Komentara: 3

Protiv Ljubiše Buhe Čumeta (50), prvog srpskog svedoka saradnika, policija je podnela prekršajnu prijavu zbog sumnje da je pre nekoliko dana fizički nasrnuo na svoju suprugu Ivanu Tulović Buhu (33), saznaje „Alo!“. Policiji je napad prijavila Ivana, koja je izjavila da ju je Buha napao u stanju njenih roditelja u Višnjičkoj banji u Beogradu.

Ivana je Čumeta više puta prijavljivala, ali mu se uvek vraćala

Ivana je Čumeta više puta prijavljivala, ali mu se uvek vraćala | Foto: Miloš Perić

- Ivana Buha je nakon napada pozvala policiju i rekla da je Čume upao u porodični stan njenih roditelja, kuda je pobegla zbog njegovog nasilničkog ponašanja. Izjavila je da ju je Buha davio i pretio joj ubistvom, uzeo joj stvari koje joj je on dao, ali i ključeve njenog skupocenog automobila - navodi izvor „Alo!“ iz istrage i dodaje da je policija ovu prekršajnu prijavu prosledila nadležnom sudu i da će postupak ići redovnim putem.


Čume: „To nije istina, sa nama je sve u redu”


„To nije istina. Sa nama je sve u redu“, rekao je za naš list u utorak Ljubiša Buha nakon što smo ga pozvali za komentar. Izjavu njegove supruge Ivane Buhe nismo mogli da dobijemo jer je njen mobilni telefon bio isključen do zaključenja ovog izdanja.

Kako „Alo!“ saznaje, ovo nije prvi put da Ivana prijavljuje Čumeta za nasilničko ponašanje, zbog čega ga je nekoliko puta napuštala i odlazila iz njegove porodične kuće u Surčinu. Međutim, svaki put mu se i vraćala. Inače, u Prvom osnovnom sudu, Buhi je za 29. maj zakazano ponovljeno suđenje zbog optužbe da je 3. novembra 2011. posle burne rasprave nekoliko puta udario suprugu Ivanu pred njihovom maloletnom ćerkicom.
Iako je u tada policiji do detalja opisala taj napad, Ivana Buha je na sudu promenila iskaz, tvrdeći da je povrede zadobila kada su na nju pala vrata tuš-kabine! Buha je posle prvog suđenja bio oslobođen optužbi, ali je tu presudu ukinuo Apelacioni sud.

Već mu se sudi zbog  nasrtaja na suprugu

Već mu se sudi zbog nasrtaja na suprugu | Foto: Dušan Milenković


Čume je tvrdio da njegova supruga izmišlja napade jer je veoma ljubomorna. Turbulentna ljubav poznatog Surčinca i pevačice Ivane Tulović počela je krajem 2004, nakon što je ubijen njen tadašnji dečko Branko Jeftović Jorga (33). Sa Buhom se venčala 2010. i imaju šestotogodišnju ćerkicu.

Čume juri ženu, a policajci žmure!


Zanimljivo je da se sukobi supružnika dešavaju pred očima dvadesetak policajaca iz policijske brigade, koji u dve smene čuvaju svedoka saradnika u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Poslednji komentari
  • rok Vreme: 30.04.2014 17:19h

    Poruka za Vladu. Necu vise placate porez. Pogodite zasto?

  • bordzija Vreme: 01.05.2014 06:10h

    Svedoci saradnici u svim zemljama nestaju, da bi se pojavili sa novim imenom u nekoj novoj sredini gde nije poznat. Naš svedok saradnik živi gde je i živeo, radi ono šta je radio, ali sada uz podršku DRŽAVE. Koliko nas porezne obveznike košta taj "svedok saradnik" Da kojim slučajem neće opet da ide na prvomajski uranak ? Ministarstvu pravosuđa bi poručio da preispita svoju odluku !

  • misho Vreme: 01.05.2014 07:21h

    ma pločice u kupatilu su klizave baš kao I u kupatilu bivšeg PPV

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP