Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENA BRAĆA MILOŠ I MILORAD R. IZ BEOGRADA

Izbacio snaju kroz prozor!

Autor: E. Sadiku | 20.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

„U pomoć! Zovite miliciju! Izbacili su me kroz prozor! Visim u žbunju, komšije, pomozite! Milicijo, spasavajte me, poginuću”, ovako je Olivera Majer (66) uzbunila komšiluk juče sat posle ponoći u Pariskoj ulici u Beogradu, nakon što je brat njenog supruga izbacio kroz prozor.

Mesto pada

Mesto pada | Foto: Rajko Ristić

Tokom spasavanja, Olivera nije bila svesna prisustva policije i glasno je dozivala, a kada se smirila, od policajaca je tražila cigaretu.


Zbog sumnje da su Oliveru izbacili kroz prozor privedeni su njen nevenčani suprug Miloš R. (56) i njegov brat Milorad R. (51). Kako saznajemo, oni su prvo odvezeni na toksikologiju VMA jer su bili pod uticajem alkohola, a Miloš je imao čak više od četiri promila! Olivera je zadobila povrede glave, grudnog koša i butne kosti i zbrinuta je u Urgentnom centru. Kako saznajemo, u napuštenoj udžerici, gde su se privremeno smestili Miloš i Olivera, posle burno provedene večeri i ispijanja alkohola, između njih je izbila je svađa, koja se završila bacanjem žene kroz prozor.

Ženu jurili po  dvorištu

Ženu jurili po dvorištu | Foto: Rajko Ristić


- Oni su celu noć pili i u jednom trenutku je Olivera lupila šamar Milošu. Reagovao je Milorad, koji se sumnjiči da je braneći brata pojurio Oliveru i kada su stigli do druge napuštene ruinirane zgrade, izbacio je kroz prozor. Sreća je što je Olivera bila prisebna, pa se uhvatila za puzavicu i pala na njegovo stablo odnosno žbun. U trenutku kada smo pokušali da ih saslušamo, oni nisi ni znali kako se zovu, a Olivera nije mogla da kaže ko ju je izbacio kroz prozor - navodi naš sagovornik iz policije. Prema navodima komšija, Miloš se tu uselio pre dve godine, a Olivera pre godinu dana.

Komšije: Čuli  smo svađu i jauke

Komšije: Čuli smo svađu i jauke | Foto: Rajko Ristić


- Čula sam svađu kod komšija, a nedugo zatim i jauke i zapomaganje komšinice Vere. Ona je glasno dozivala policiju i molila za pomoć. Odmah sam pozvala policiju, a kada su oni stigli, izašla sam u dvorište i videla Veru kako leži u šiblju. Videla sam da joj je glava povređena, ali nije bila u teškom stanju. Dok su policajci pokušavali da joj pomognu, ona ih je dozivala, a zatim je od njih tražila cigaretu - kaže prva komšinica ove porodice.
- Šta da vam kažem, Vera i Miloš se stalno svađaju i tuku, a mi smo svi oguglali na to. Ukoliko bi neko od nas pokušao da se umeša i razdvoji ih, oni bi se udružili i napali nas. Kod njih se svako veče skupljalo društvo i opijali su se do besvesti, tako da ovo što se dogodilo nas uopšte ne iznenađuje - ispričala je komšinica ove porodice.

Pala u izmet!


Patrole policije Starog grada je, osim Olivere, koja je bila zapetljana u žbunju, sačekala i gomila ljudskog izmeta, koji je bio svuda oko nje. Naime, kako smo se juče uverili, na mestu gde je Olivera pala nalazi se prava deponija ljudskih fekalija, a na drvetu su kese pune izmeta. Takođe, jedna od prostorija koje su koristili Olivera i Miloš prekrivena je fekalijama, a prostorija u kojoj su živeli je prepuna đubreta i praznih flaša od alkohola.

Poslednji komentari
  • karalaki Vreme: 20.02.2014 08:27h

    baš je udarna vest. tu ne obilazi komunalna policija i ako je u opisu posla. mašala.

  • bilja Vreme: 20.02.2014 15:30h

    Cime nas citaoce smarate. Gade mi se ne mogu da rucam.Ne mislite valjda da je drustvo odgovorno i za takve slucajeve. Smestite ih u ludnicu. Narod ostavio selo isprodavali zemlju da bi prezivljavali u prestonici i eto dokle su stigli.Kako vreme prolazi i kako nam je vaspitana omladina , tog ,,klosaraja,,bice sve vise i vise.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP