Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRITVOREN

Izbo komšiju zbog kokoški!

Autor: Ekipa Alo! | 17.10.2012 - 00:22:00h | Komentara: 1

Bojan Nikolov (40) iz beogradskog naselja Kaluđerica izboden je pet puta nožem nakon svađe sa komšijom Milanom Jankovićem Brkom (56) zbog psa lutalice i kokošaka! Incident se dogodio juče oko 5.20 ispred kuće Nikolova u Kolarčevoj ulici, a krvavom piru komšija prethodile su Jankovićeve optužbe da mu je Bojanov pas navodno pojeo nekoliko kokoški.

Stalno nam je pretio: Tašta i sin ranjenog

Stalno nam je pretio: Tašta i sin ranjenog | Foto: Goran Srdanov

Kada su se Nikolov i Janković sreli, Bojan ga je upitao: „Je li, Brko, kada ti je moj pas pojeo kokoške?“ Umesto odgovora, Milan je isukao nož, koji je više puta zario u Bojana, a potom je pobegao, pričaju meštani Kolarčeve ulice.

Nikolov

Nikolov | Foto: Goran Srdanov

„Bio bi pokojni“

Nikolov je operisan, a njegova supruga Ljilja kaže da je on u stabilnom stanju. „Imao je više uboda od kojih mu je jedan oštetio jetru. Još ne mogu da verujem šta se dogodilo, a moj Bojan, da nakon ranjavanja nije seo u automobil i odvezao se do lekara, bio bi sad pokojni”, rekla nam je Ljilja Nikolov.

U kući Nikolova zatekli smo njegovu taštu Dobrilu, koja je ostala da smiruje njegove sinove M. N. (14) i A. N. (11), željno iščekujući vesti iz Urgentnog centra, u koji je prebačen njen zet. U Urgentnom centru kao medicinska sestra radi i njena ćerka Ljilja.

- U šoku smo svi! Nemamo reči. Stvarno ne znam šta je tom komšiji bilo, pa mi je izbo zeta. Znam da je taj Milan pre nedelju dana došao i rekao da je pas pojeo neke kokoške. Uzalud je bilo naše objašnjenje da je to učinio pas lutalica i da mi nemamo nikakve veze s tim. Kada je Bojan krenuo na posao, ispred kuće je sreo Jankovića.

Mesto incidenta

Mesto incidenta | Foto: Goran Srdanov

Usput ga je pitao u čemu je problem i kakve kokoške spominje, kao i što je pretio njegovoj deci. Ubrzo sam začula jauke i čula Bojana kako viče: „Jao, ubi me“, a kada sam istrčala napolje, videla sam zeta kako okrvavljen seda u auotomobil, pa potom odlazi. Rekao je da ide u dom zdravlja, a ja sam otrčala da probudim ćerku - priča Dobrila.
Tokom policijskog uviđaja, Janković se predao policajcima i priznao šta je učinio.

„Zadnje je vreme došlo kada se bodu zbog pasa i kokošaka. Taj Milan je sve optuživao tvrdeći da je jedan pas pojeo njegove kokoške iako u svom dvorištu ima više kerova. Eto, skoro je jednu lutalicu sa kojom se deca igraju zgrabio s ulice i zatvorio kod sebe u podrum. Nakon jednog dana je pustio tog psa. Koliko znamo, Milan se nikada nije ženio. Vodio je čudan život, a u kući je živeo samo s bratom“, rekla je jedna od komšinica.
Poslednji komentari
  • Na putu ka Evropi..... Vreme: 18.10.2012 17:02h

    „Zadnje je vreme došlo kada se bodu zbog pasa i kokošaka".....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP