Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NASILNIK POKUŠAO DA UBIJE NAJMILIJE

Izbo suprugu i sina
u Sigurnoj kući!

Autor: J.P. | 13.06.2013 - 15:26:00h | Komentara: 6

Beogradska policija uhapsila je Sašu K. zbog sumnje da je danas oko podneva kuhinjskim nožem izbo suprugu Nadicu i njihovog sina Marka u Sigurnoj kući na periferiji Beograda, saznaje alo.rs. Nadica i Marko su bili štićenici ovog objekta.

pokrivalice

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Povrede je zadobila i Milica G. koja je bila i očevidac ove tragedije. Kako alo.rs sanznaje žena je zajedno sa svojim sinom pre nekoliko dana pobegla od svog nasilnog supruga. On je od prijatelja saznao u kojoj Sigurnoj kući se nalaze i rešio da ih pronađe.

- Majka i sin su bili u sobi, kao i Milica G. kada je Saša upao u sigurnu kuću i posle kraće rasprave ih napao. U opštem metežu povredio je i Milicu G. Svo troje su pregledani u Urgentnom centru i sva sreća je da nisu životno ugroženi - objašnjava naš izvor.

Više detalja u štampanom izdanju "Alo!" novina.

Napao je i svog maloletnog sina i još jednu štićenicu, koji su pokušali da spreče napad, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
S.K. se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.


On je najpre pobegao sa lica mesta, ali je brzom i efikasnom intervencijom interventne jedinice lišen slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.


Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru i ortopedskoj bolnici Banjica.

Poslednji komentari
  • citalac Vreme: 13.06.2013 18:28h

    Kakva je to sigurna kuca, kad je on mogao da dodje do njih? Mislila sam da tamo ne moze uci svako, tj. niko osim osoblja i sticenika. Tja, sto li se cudim kad u ovoj drzavi zivim?

  • Mislite o tome Vreme: 13.06.2013 18:34h

    "Sigurna" kuca? Ma dajte ljudi,nema tu S od sigurne kuce. Gde je obezbedjenje? Kako je saznao gde je kuca?

  • ana Vreme: 13.06.2013 20:47h

    Tj.u nesigurnu kucu,Kakva sigurna kuca kad ubica U nju udje.Jadna zena,a I dijete,oni ce Imai trauma cijelog zivota.A Sasino prezime jeK.,ove ubice treba u Alcatraz ,a I nije mi jasno ko obezbjedjuje ove nesigurne kuce,?Halo gospodine Vucicu,Nikolicu,Dacicu poduzmite nesto .Izgleda da zena kod nas ima status Kao u nekoj arapskoj zemlji,sta je Sa djecom?Gdje su prava zena,djece,ugrozenih?

  • boro Vreme: 14.06.2013 09:01h

    koja sigurna kuća , kakve gluposti ? to je najveća glupost . jezičina i nepoštovanje dovodi do problema . svi misle u današnje vrijeme da žive guzovače sa tuđih leđa . niko neće dogovor ,red , rad , poštovanje , već samo dominaciju ,brakovi se sklapaju iz interesa . pa kad ne ide onda ima sigurna kuća . i on neka budala potego nož , što je nije poslo u pm , bar žena ima . doduše onih koje poštuju porodicu malo .

  • skeptik Vreme: 14.06.2013 18:22h

    Krije se prezime pocinioca zbog cega

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP