Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNO

Izboden leš pored reke!
(UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Autor: N. N. Travica | 16.01.2013 - 16:42:00h | Komentara: 1

Beživotno telo Nenada T. (49) iz Novog Sada pronađeno je na levoj obali Dunava u vikend naselju Šangaj, kraj Novog Sada. Na telu su vidljive ubodne rane nanete oštrim predmetom.

ii

Pronađeno telo na obali Dunava kod Novog Sada

Leš su pronašli juče pre podne alasi, koji su o događaju obavestili policiju i lekare. Dolaskom na lice mesta patrola je zatekla leš, koji se nalazio ispod poljske ljuljaške u blizini Ribarskog doma. Oko tela je bilo nekoliko razbacanih pivskih flaša. Vizuelnim pregledom ustanovljeno je da na telu postoje povrede.

ff

Uzrok smrti još uvek nepoznat

-Prve pretpostavke ukazuju da se zločin dogodio tokom noći između utorka i srede. Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi o čemu se radi i šta se događalo pre smrti. Na noktima je pronađena neka boja, za koju ne možemo da utvrdimo da li se radi o ženskom laku ili o farbi – za "Alo!" je rekao izvor blizak istrazi, ne isključujući mogućnost da je zločinu predhodio ljubavni čin.
Na telu pokojnika su primećene povrede u predelu vrata i lopatica na leđima. Iako je smrt nastupila nasilnim putem, niko iz obližnjih kamp kućica, prethodne noći nije primetio ništa sumnjivo.

ss

Policija prikuplja dokaze

O događaju je odmah obavešten i Miroslav Alimpić dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, koji je zajedno sa javnim tužiocem i inspektorima obavio uviđaj. Telo je nakon uviđaja poslato na obdukciju, a policija je nastavila sa prikupljanjem dokaza, koji bi trebali da pomognu u rasvetljavanju zločina. Nakon sudsko – medicinskih veštačenja biće poznato vreme i tačan uzrok smrti.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.01.2013 00:19h

    uzasno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP