Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Izboden leš pronađen na sred ulice u Žarkovu

Autor: Tanjug | 10.10.2014 - 07:25:00h | Komentara: 0

Muškarac star oko 25 godina pronađen je mrtav jutros oko 04.10 časova u Ulici Belo Vrelo 33 u Žarkovu u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je zatečen sa ubodnom ranom u predelu leve strane grudnog koša, a ležao je na ulici, rekla je Macura i dodala da je konstatovana njegova smrt.

Macura je istakla da je prethodno mladić star oko 20 godina oko 23.20 časova u Ulici Vojvode Stepe ispred broja 522 iz vatrenog oružja zadobio težu povredu, prostrelnu ranu desne butne kosti i da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Sinoć su se dogodila i dva saobraćajna udesa u kojima su povredjene ukupno četiri osobe, od kojih su dve kao pešaci zadobile teže povrede, kazala je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 20.30 časova na Ibarskoj magistrali teže su povređena dva pešaka, od kojih je jedan zadobio povredu više organa, a drugi povredu stomaka, navela je Macura i dodala da su oba prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Dve osobe su povređene u udesu oko 20.00 časova na autoputu u visini Ljermontovljeve ulice, rekla je Macura.

Muškarac star oko 40 godina zadobio je trzajnu povredu vrata i on je prevezen u Urgentni centar, dok je muškarac star oko 60 godina zadobio povredu grudnog koša, a prevezen je na VMA, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 30 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 288 intervencija od kojih 88 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP