Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILAN ŽIVANOVIĆ (23) UBIJEN POSLE SVAĐE NA ŽURKI

Izboden nožem dok je štitio sestru!

Autor: P. Vujanac | 14.04.2013 - 23:02:00h | Komentara: 3

Valjevska policija uhapsila je Dejana Bilčarevića (29), koji je juče oko 4.45 u blizini Doma zdravlja u Osečini zadao više uboda nožem Milanu Živanoviću (23), koji je na putu do bolnice preminuo. Ubistvu je prethodila svađa, ali i Dejanovo nasrtanje na Milanovu sestru Zoricu (22), koju je počeo da tuče pesnicama, a kada je Milan pokušao da je zaštiti, nasilnik mu je zabio nož u predelu slabina.

Nije bio sklon  problemima i  lošem društvu:  Milan Živanović

Nije bio sklon problemima i lošem društvu: Milan Živanović

U noći između subote i nedelje šestoro mladića i devojka bili su na žurki u kući Ivana Milisavljevića (29) u ulici Hajduk Veljkova bb. Policija je u popodnevnim satima saopštila da je Milisavljević uhapšen takođe zbog ubistva Živanovića.


- Pošto su svi popili popriličnu količinu alkohola, došlo je žustre rasprave i uvreda. Milan i njegova sestra Zorica (22) u jednom trenutku su napustili kuću, ali se svađa sa Bilčarevićem i domaćinom zabave nastavila i na ulici. Brat i sestra su potom odlučili da se udalje, ali ih je Bilčarević pojurio.
Sustigao je Zoricu i počeo da je tuče pesnicama. Milan se zaustavio i pokušao da je zaštiti od nasilnika, da bi mu Bilčarević, nožem koji je uzeo iz Milisavljevićeve kuće, zadao udarac u predelu slabina – kaže naš izvor blizak istrrazi.

Milan umro pre nego  što je prebačen u  valjevsku bolnicu

Milan umro pre nego što je prebačen u valjevsku bolnicu


Živanović je od zadobijene rane preminuo na putu od Osečine do bolnice u Valjevu, a policija je ubrzo nakon zločina sve prisutne na žurci brzo identifikovala i privela. U valjevskoj policiji kažu da se okolnosti i motivi događaja još utvrđuju „s obzirom na to da su svi učesnici zabave bili poprilično pijani“. Bilčarević, koji je osumnjičen za ubistvo, od ranije je poznat policiji po nasilničkom ponašanju, a nedavno se vratio sa odsluženja zatvorske kazne. Milisavljević, u čijoj je kući bila kobna žurka takođe ima policijski dosije, između ostalog, i zbog krivičnih dela vezanih za narkotike.

- Milan je bio divan mladić iz poštene porodice. Radio je u preduzeću „Podgorina fruht“. Teško nam je da poverujemo da je nastradao, jer znamo koliko nije bio sklon ni problemima ni lošem društvu. Šta se dešavalo na toj zabavi još se nagađa, ali je činjenica da Milan nije želeo da se dogodi sukob, čim je sa sestrom hteo da ode – kažu poznanici porodice Živanović koji potvrđuju i da je Bilčarević u varošici poznat kao „nezgodan mladić koji je vrlo rano ostao bez oba roditelja, bio je prepušten ulici, nezaposlen i sklon siledžijskom ponašanju.
Poslednji komentari
  • Mrvica Vreme: 15.04.2013 00:13h

    Zao mi je mladica, ali sta je, kog vraga, trazio u kuci nekog ko je bio u zatvoru? Sto kaze Miroljub Petrovic, ''niste trebali tamo ici''. Nadam se da ce ubica biti pravedno kaznjen, mada sumnjam...

  • Violeta Vreme: 15.04.2013 07:32h

    Mladi su agresivni od malih nogu. Cujem kad prolazim pored skolskog dvorista kako agresivno psuju decica o svih razreda. Stariji mnogo piju, psuju i svadjaju se. Ovo je neobican slucaj, idu na druzenje kod problematicnih ljudi dobra deca (?), dobro se napiju i epilog uzasan. Roditelji snose bar 50% krivice. Uvek se pitam otkud mladima pare za pice kad Srbija gladuje?

  • kalimero2 Vreme: 15.04.2013 10:51h

    Poznat policiji, i.....sta sada, koliko godina ce da odlezi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP