Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS!

Izbodena devojčica (14) u Višnjici

Autor: Tanjug | 14.10.2013 - 08:04:00h | Komentara: 2

Tokom noći u Beogradu su dve osobe ranjene nožem, a dogodila su se i četiri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povredjene od kojih jedna teže, kao i jedan požar u kojem se jedno lice nagutalo dima.

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, devojčica uzrasta 14 godina zadobila je ubodne rane nanete nožem oko 01.45 čsova u Ulici Drvarske česme 21 u Višnjici i sa četiri razderotine prevezena je u Institut za majku i dete.

Muškarac star oko 52 godine, koji je bio alkoholisan, zadobio je oko 01.50 časova posekotine obe šake nanete nožem, na Miljakovačkim livadama 36, a prevezen je ortopedu u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 20 godina je teže povredjen kada je oko 01.05 časova pao sa motora kod "Franša", a bez svesti i u komi, prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Sedmomesečna ženska beba je u udesu oko 21.20 časova u Radničkoj ulici, prošla bez vidljivih povreda, ali je prevezena neurohirurgu u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star 49 godina se u požaru koji je izbio oko 19.40 časova na stadionu na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici nagutao dima, navodno je bio alkoholisan, a prevezen je na VMA, navela je Macura.

Muškarac star 33 godine je u udesu oko 20.45 časova na uglu ulica Vojvodjanske i Nehruove kod crkve zadobio ogrebotinu, bio je navodno alkoholisan, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star 28 godina je u udesu oko 19.25 časova u Brankovoj ulici pao sa motora i sa bolom u šaci i povredom kuka prevezen je na odeljenje za ortopediju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Hitna pomoć tokom noći u Beogradu obavila 125 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, dodala je portparol Hitne pomoći.
Poslednji komentari
  • zaboga Vreme: 14.10.2013 08:18h

    Sta radi devojcica od 14 godina u 1.45 casova na ulici ?? To nije onda devojcica , bez obzira na njene godine !

  • zoran Vreme: 14.10.2013 10:14h

    Ne zelim nikog da pravdam ali tekst devojcica od 14 godina u 2 nocu na ulici, nesto tu ne stima. Ljudi 14 godina to je sedmi razred.osnovne skole. Strasno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP