Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SREĆOM NIKO NIJE NASTRADAO

Izgoreo restoran u Novom Sadu (FOTO)

Autor: N.N.Travica | 14.07.2014 - 14:38:00h | Komentara: 0

U noći između nedelje i ponedeljka izgoreo je restoran „Grapa“ u novosadskoj Radničkoj ulici. Prilikom intervencije novosadski vatrogasci iz magacina ugostiteljskog objekta izvukli su pedesetpetogodišnjeg muškarca, koji je u trenutku pronalaska bio u besvesnom stanju.

Prilikom gašenja vatre evakuisano je i 15 stanara zgrade u čijem prizemlju se nalazi lokal koji je goreo. Kako ALO saznaje dojavu o požaru vatrogasci su primili u 01.30 sati. Za svega četiri minuta počelo je gašenje požara koji je zahvatio veći deo objekta u prizemlju.

Restoran Grapa

Restoran Grapa | Foto: N. N. Travica

Pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice intervenisali su sa četiri vozila i 11 vatrogasaca, a zbog gustog dima morali su da se evakuišu i stanari, pa je u objektu koji se nalazi pored same novosadske palate pravde korišćeno i vozilo sa hidrauličnom platformom.

Restoran Grapa

Restoran Grapa | Foto: N. N. Travica

 
Nakon što su počeli gašenje požara i ušli u lokal, vatrogasci su u magacinu na podu zatekli mušku osobu u besvesnom stanju. Muškarac je hitno iznet iz objekta, nakon čega ga je ekipa hitne pomoći prevezla u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Vatra je uništila veći deo restorana, ali na sreću nije stigla do stanova. Požar je potpuno ugašen tek oko 3 sata, a uviđaj su tokom prepodneva obavili policija i protivpožarna inspekcija. Prozori i vrata svih stanova u zgradi su otvoreni, a prema tvrdnjama stanara neki stanovi su oštećeni od gustog crnog dima, zbog čega će im posle ovog događaja trebati detaljno sređivanje.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP