Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U ARILJSKOM SELU STUPČEVIĆI

Izgubio ženu i ćerku, a sad mu ubili i sina!

Autor: Ekipa Alo! | 26.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

U porodici Filipović u ariljskom selu Stupčevići ostao je samo neutešni 62-godišnji Žarko, koji je preksinoć izgubio i poslednjeg člana porodice, 39-godišnjeg sina Bobana. Prethodno mu je poginula žena, a nedugo zatim umrla je i ćerka. Smrtni udarac zadala mu je vest da je ispred seoske prodavnice ubijen njegov sin. Nakon bezazlene svađe u njega je iz puške pucao Dragan Milijanović (52) iz istog sela, koji se potom predao policiji.

Žarko Filipović

Žarko Filipović

- Ja samo još dišem, nema me... Ne treba mi život više, joj, sine moj, što mi te ubiše. Još sam tebe imao, kud ću ja sad... - kuka neutešni otac Žarko i moli Boga da mu podari život, eto toliko da dočeka pravdu za ubicu njegovog sina.


Kako nezvanično saznajemo već ranije je postojalo sitnih čarki između Dragana i Bobana. Sinoć je alkohol učinio svoje. Nezvanično, Dragan je nakon glupe prepirke opsovao Bobanu majku, a ovaj ga udario šamarom i pri tom mu polomio naočare. Usledila je kratka rasprava, Dragan je otišao kući, vratio se noseći pušku i pucao u grudi Bobanu, koji nije ni pokušao da se brani. Uspeo je posle pucnja da se održi na nogama, udari još jednom ubicu, a onda padne preko njega.

Ubijen ispred seoske  prodavnice: Boban

Ubijen ispred seoske prodavnice: Boban


Prijatelj pokojnika kaže da tako vrednog momka nadaleko nije bilo. Sve voćke u komšiluku on je sređivao, svima pomagao, nije bio konfliktan.

- Jutros je trebalo da idemo da sredimo neki moj malinjak. Juče po podne sedeo je kod mene kući... Jeli, pričali kako ćemo danas to da završimo. Sinoć mene zovu i kažu: “Ostao si bez druga Bobana.” - priča njegov prijatelj, brišući suze.

Dok za Bobana pričaju u selu da je bio sjajan mladić, vredan i otresit, iznad svega pošten, za njegovog ubicu kažu da je voleo da “landara” po selu, ali nije bio agresivan. Svi su šokirani i smatraju da je glavni krivac alkohol, te da pijanke ispred seoskih kafana odmah treba zabraniti.
Boban će danas biti sahranjen na porodičnom groblju u Stupčevićima pored majke i sestre.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP