Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OVO JE PEKAROV DŽELAT

Iživljavao se nad mrtvim gazdom

Autor: N. N. Travica | 21.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nebojši V. (40), osumnjičenom da je ubio Slobodana Stojanovskog (62), vlasnika pekare „Sloboda“ u Begeču, određen je pritvor do 30 dana, posle čega je odveden u pritvorsku jedinicu zatvora Klisa u Novom Sadu.

Uhapšeni Nebojša V. i ranije hapšen kao član „begečke grupe“

Uhapšeni Nebojša V. i ranije hapšen kao član „begečke grupe“

Nebojša V. je još u policiji priznao da je počinio zločin u noći između petka i subote i da je nožem ubio vlasnika pekare, zarivši mu oštricu više od deset puta u telo. „Policija je posle saznanja da je počinjeno krivično delo privela više ljudi. Tako se došlo i do osumnjičenog, koji je bio zaposlen u pekari. On je, navodno, prvi našao žrtvu i o tome obavestio policiju“, priča izvor “Alo!” blizak istrazi, dodavši da je nož kojim je izvršen zločin naknadno pronađen u septičkoj jami.

Nebojša V.

Obdukcijom je utvrđeno da je Stojanovski izboden u grudi i leđa. Kod ubijenog vlasnika pekare nije bilo ni povreda po rukama, jer verovatno nije ni stigao da se brani. Ne isključuje se mogućnost da je već prva ubodna rana bila smrtonosna, a da se napadač potom iživljavao na telu bespomoćnog Stojanovskog.

Optuženi Nebojša M. je od ranije poznat policiji. Robijao je zbog serije razbojništava, a bio je član “begečke grupe”, osumnjičene za seriju od deset oružanih pljački po Novom Sadu.

Tomić (19)

Tomić (19)

Ubica beskućnika na posmatranju

Tinejdžer Petar Tomić (19), koji je počinio stravično dvostruko ubistvo, kada je na smrt išutirao dvojicu beskućnika, Dragoslava Jeftića (70) iz Beograda i Denisa Penzela (45) iz Knića, šutirajući ih martinkama u glavu do smrti, po nalogu pravosudnih organa u Kraljevu, upućen je u zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde će nakon lekarskog posmatranja biti odlučeno da li je za lečenje ili za suđenje. Na saslušanju kod tužioca on se branio ćutanjem.E. H.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP