Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUOZNO SILOVANJE U SELU CRNI VRH

Iživljavao se nad ženom, a drug gledao!

Autor: Jelena Paunović | 07.04.2013 - 23:48:00h | Komentara: 2

Težak oblik silovanja dogodio se za vikend u selu Crni Vrh kod Medveđe, kada je Vladica S. (38) silovao G. M. (50), saznaje „Alo!”. Nesrećnoj ženi lekari su konstatovali povrede na genitalijama, ali i po celom telu. Policija traga i za drugim napasnikom koji je, navodno, posmatrao dok je njegov drug silovao i tukao.

Žena je živela sama u kući, a njene krike niko od komšija nije čuo

Žena je živela sama u kući, a njene krike niko od komšija nije čuo | Foto: Shutterstock

Prema prvim informacijama, G. M. živi sama u seoskoj kući. Po svemu sudeći dvojica muškaraca prvo su razvalila vrata i tako ušla u njenu kuću. Iako je G. M. vrištala i zapomagala niko od komšija nije čuo ništa.


Selo u šoku

- Čuli smo da je policija bila kod naše komšinice. Nju nismo videli. Ako joj se to dogodilo mora da su napasnici žitelji ovog sela koji znaju da žena živi bez zaštitnika - priča žena iz Crnog Vrha koja nije želela da se predstavi iz straha za svoj život.

- Uhapšeni Vladica je prvo i rukama i nogama tukao ženu koja je pokušala da ga spreči u njegovoj nameri. Međutim, on nije odustajao. Na njegovom telu primećeno je nekoliko povreda koje mu je nanela dok se branila. Grebala ga je po licu i rukama, a on je nju čupao.
Na silu joj je skinuo odeću i neko vreme se iživljavao nad njom - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi. Kako „Alo!” saznaje, dok je Vladica silovao gotovo duplo stariju ženu od njega, njegov drug je bio u kući i sve to mirno posmatrao. Sačekao je svog prijatelja da se zadovolji i zajedno su potom pobegli, ostavivši izmučenu ženu zaključanu u kući.

- Policija intezivno traga i za drugim muškarcem. Povređena, ali svega svesna G. M. je dala opis napasnika i celu priču ispričala inspektorima. Na saslušanju u policiji uhapšeni silovatelj šturo je odgovarao na pitanja. Ni jednog trenutka nije želeo da otkrije ko je sa njim zajedno ušao u kuću - dodaje naš sagovornik iz policije.
U rasvetljavnju ovog monstruoznog silovanja policiji u pomenutom selu niko nije mogao da pomogne, jer sem napasnika nije bilo svedoka događaja.
Inače, uhapšeni Vladica S. je, kako nezvanično saznajemo, već jednom osuđivan i dobro je poznat policiji.
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 08.04.2013 09:19h

    Dokle cemo citati ovakve tekstove, da silovanja cine ljudi poznati policiji od ranije.

  • Sanja Samir Mira I Verica Vreme: 08.04.2013 10:35h

    Ubistvo i li Silovanje , toje isto , Treba se Kazniti Naj Strozije, Ali Je Interesantno , Kako Policija Nemoze Da Pohvata Izvrsioce Zlocina, U Celoj Srbiji Ubistva Svakog Dana , i Niko jos Nije Uhvacen , Moj Otac i Majka Razmisljaju Da Prodaju Kucu i Nasa 3 Apartmana i Da zauvek ostanemo u Inostranstvu, Jer se Plasimo ,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP