Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA UZALUD TRAŽILA MANIJAKA

Izmislila silovanje
da je majka ne bi grdila!

Autor: B. J. - E. S. | 05.03.2013 - 19:12:00h | Komentara: 7

Šesnaestogodišnja devojčica koja je prekjuče navodno silovana u ulazu zgrade u novobeogradskom bloku 62, zapravo je izmislila priču o tampnoputom muškarcu koji se tri sata iživljavao nad njom u strahu od majke. Ona se zadržala sa momkom nekoliko sati posle škole, a da je roditelji ne bi grdili ispričala je da ju je muškarac visok oko 175 centimetara star između 35 i 40 godina pratio od škole, uvukao uz pretnju nožem u ulaz i napastvovao na međuspratu.

Silovanje

Devojčica (16) slagala roditelje jer je posle škole umesto kod kuće
bila sa momkom | Foto: Shutterstock

Izbezumljena majka je odmah sve prijavila policiji, a iako je devojčica praktično u ponedeljak na noge digla kompletnu beogradsku policiju, na svu sreću priča je imala lepši epilog. Šokirani jer je reč o devojčici i silovanju „u po bela dana“, inspektori su se odmah dali u potragu.

Majka i ćerka

Izmislila silovanje da je majka ne bi grdila | Foto: Shutterstock

Prva zbunjujuća činjenica bila je da njene vapaje u zgradi u koju je manijak uvukao i tri sata silovao, dok se nije otgrla i uspela da pobegne, niko od stanara nije čuo. Zatim se ispostavilo da zgrada koju je devojčica navela ima video-nadzor. Iako su inspektori verovali da će im snimci olakšati potragu za silovateljem, ispostavilo se da na snimcima nema zabeleženo ni da je pored zgrade bar prošao proćelavi muškarac, tamnije puti i prljave garderobe kako ga je opisala. Međutim, kamere nisu zabeležile ni devojčicu. Rezultati ginekološkog pregleda uneli su još veću zabunu - ne samo da se ispostavilo da devojčica nema modrice niti bilo kakve tragova silovanja i napastvovanja, već i da je još uvek nevina.

Silovanje na Novom Beogradu

Ulaz u zgradu gde je manijak, navodno, napao i silovao tinejdžerku | Foto: Rajko Ristić

Nakon konfuznih odgovora o nemilom događaju i suočena sa predočenim činjenicama, ona je na kraju priznala da u ponedeljak zapravo nije ni bila u školi već kod dečka, da se kući nije vratila u vreme kada joj se završava škola, već je kasnila i da je strahujući od reakcija majke, suočena sa njenim pitanjima izmislila priču o tome šta joj se dogodilo u periodu od 13.30 sati u koliko je trebala da bude kod kuće do 16 sati kada je stigla. Protiv majke koja je prijavila silovanje neće biti podneti prijava za lažno prijavljivanje, jer je žena prosto verovala svom detetu. Prijava najverovatnije neće biti podneta ni protiv devojčice, ali će policija o tome odlučiti u konsultacijima sa tužilaštvom.

Poslednji komentari
  • Aleksandra Vreme: 06.03.2013 03:07h

    eee ovakva majka treba da se privede odma' zbog ulivanja straha detetu u toj meri i zbog loseg vaspitanja, 3 meseca zatvora najmanje.

  • milapanos Vreme: 06.03.2013 10:19h

    Pa nije bas majka za prijavljivanje, ne mislim da je bas toliko strasna, koliko joj je cerka glupa je rje smislila tako glupu pricu. Bolje da ide u skolu da s emalo opameti da moze bar bolje da laze.

  • md Vreme: 06.03.2013 10:22h

    aleksandra ne lupaj gluposti kod tebe je izgleda prvo ubiti pa suditi

  • nn Vreme: 06.03.2013 10:29h

    Tuga bre..

  • čitateljka Vreme: 06.03.2013 11:13h

    Kako mislite da ovo prođe bez opomene? Kuku, neće se kod nas ništa promeniti! Pa valjda mora neko da se opomene da ne bi ponovio to nešto loše što je uradio...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP