Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Iznajmio kuću da
siluje učenicu?!

Autor: S. Božinović | 18.10.2012 - 14:38:00h | Komentara: 11

Policija je uhapsila profesora srednje škole u Sokobanji S.S. (44) zbog sumnje da je sedamnaestogodišnju učenicu primorao na seksualni odnos uz obećanje da će joj pomoći da lakše završi razred, saopštila je danas policija.

Uplašena devojčica

Sramota! Obljuba zloupotrebom položaja! | Ilustracija: foter.com

Protiv S. S. (44), profesora srednje škole “Branislav Nušić” iz Sokobanje, policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je obljubio učenicu M. N. (17)! Nekoliko dana ranije, policija je protiv ovog profesora podnela i prekršajnu prijavu jer je istukao svoju komšinicu staru 72 godine. Meštani Sokobanje kažu da nisu mnogo iznenađeni, jer se o ovom prosvetnom radniku, inače profesoru ustavnog i stvarnog prava odavno priča da iskorišćava učenice.
 

- Ja ću sve da vam kažem, al’ nemojte da ste me slikali! Ovaj profesor je iznajmio jednu kuću pored škole, a šta mislite zašto?! Godinama on to radi, svi pričaju, al’ došla maca na vratanca. Bio je on i oženjen, ima jedno dete, al’ se žena na vreme razvela od njega! - kaže meštanin koji želi da ostane anoniman.

Osnovna škola Branislav Nušić

Škola u kojoj je zaposlen bludni profesor | Foto: Suzana Trifunović

A da nije bilo upornog oca maloletne učenice, ko zna da li bi se razotkrilo bludničenje ovog prosvetara. Otac, koji je sve učinio da zaštiti svoje dete, nije hteo da ga imenujemo, ali je pristao da ispriča kako se sve odigralo.

- Šta da kažem, teško je. Još mi je ćerka, kada sam sve otkrio, govorila: „Nemoj, tata, molim te! Nemoj ništa da činiš, oboriće me na polaganju, on ima jake veze!“ Stravično! - uzbuđeno nam je rekao otac.


On je najpre primetio čudno ponašanje svoje ćerke, koja je danima delovala izgubljeno i zabrinuto. Kako ona nije htela da prizna razlog, otac se raspitivao i od prijatelja je saznao da je ona u vezi sa starijim čovekom, a nedugo zatim saznao je i njegovo ime!


-Počeo sam da ga pratim. Nakon nekoliko dana otišao sam kod njega kući, ali nikog nije bilo. Komšije su mi kazale da on ima iznajmljenu kuću pored škole, pa sam otišao tamo. Pozvao sam svoju ćerku mobilnim i rekao joj da odmah izađe iz te kuće. Ali, kuća je imala dva ulaza, pa je ona izašla kroz sporedni i sačekala me ispred škole. Tada mi je sve ispričala - rekao nam je otac učenice.

Suspendovan s posla
Kolege S. S. su zgranute njegovim hapšenjem. Kažu da je važio za solidnog vaspitnog radnika.

Dragana Trifunović

Direktorka Dragana Trifunović | Foto: Suzana Trifunović

- O ovom događaju, koji me je frapirao, obavestila me je policija. S. S. je odmah suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak. Na njega do sada nije bilo pritužbi - izjavila je Dragana Trifunović, direktorka škole.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.10.2012 16:11h

    PEDOO

  • nedjo Vreme: 18.10.2012 16:12h

    pedofil!

  • miki Vreme: 19.10.2012 02:00h

    Manijak ko zna kolko je taj monstrum devojcica iskoristio,dace bog pa njega u tvorza da malo iskoriscavaju,nego sam cuo da su takvi kao on i slicni bezbedni i zasticeno u zatvoru ko beli medvedi.

  • milan(ko) Vreme: 19.10.2012 07:02h

    Ah, kako je ne prisili da uči! Tata, tata... gluplju izjavu nisam odavno čuo!

  • Ero Vreme: 19.10.2012 08:11h

    Sokobanja ima oko 7000 stanovnika i strasno je da sad svi pricaju kako su znali sta radi profesor i cutali.Valjda je bilo bitno za svakoga da njegovo dete nije u semi sa profom.Kako to da svi znaju a direktor skole nema pojma da mu profesor bludnici u susednoj kuci sa ucenicom? Sta je mislio da daje dopunske casove iz prava Sramota za Sokobanjce koji su znali a cutali.?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP