Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN U CENTRU BEOGRADA U „SILIKONSKOJ DOLINI“

Izrešetao ljubavnicu jer ga je ostavila!

Autor: J. Paunović - E. Sadiku | 21.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Goran Milanović (50) juče je, u kafiću „Fraći“ u ulici Strahinjića Bana u centru Beograda, ubio svoju bivšu ljubavnicu Slavicu Rakulj (49), a zatim presudio sebi, jer ona nije želela da se pomire i nastave emotivnu vezu, saznaje „Alo!“. Očevidac ubistva bio je Slavičin kolega koji je bio u lokalu. Policija veruje da je razlog ove tragedije ljubomora.

Sa ubicom bila godinu dana u vezi: Slavica Rakulj

Sa ubicom bila godinu dana u vezi: Slavica Rakulj

- Čovek je došao da popije piće. U kafiću je sedeo skoro dva sata. Pričao je sa Slavicom, koja je u kafiću radila kao menadžer, a povremeno i kao konobarica, i tražio da mu se ona vrati. Govorio joj je da će se sve promeniti, da ne može bez nje i molio ju je da mu pruži još jednu šansu. Njih dvoje su u emotivnoj vezi bili više od godinu dana - objašnjava naš izvor blizak istrazi.


Hteo da ubije i konobara?!


Jedan od očevidaca ove tragedije rekao je da je Goran Milanović pošao da ubije i šankera, ali mu se pištolj zaglavio. Međutim, nekoliko sekundi kasnije uspeo je da ga otkoči i izvrši samoubistvo.

U jednom trenutku je počeo da viče na nju, ali ona je i dalje ponavljala da ne želi da se zabavlja više sa njim. Ustala je i krenula od njega prema šanku, ali je on izvadio pištolj i ispalio četiri metka njoj u leđa. Slavicu je pokušao da zaštiti kolega konobar koji je, prema saznanjima „Alo!“ bacio stolicu na ubicu. Međutim, Milanović je tada sebi pucao u slepoočnicu. O celom slučaju policiju je obavestio ovaj konobar, koji je prvo pozvao Hitnu pomoć, a zatim i policiju. Za svega nekoliko minuta stigli su lekari, ali su mogli samo da konstatuju smrt.

Kafić „Fraći“

Kafić „Fraći“ | Foto: Dušan Milenković


- U jednom trenutku začuli smo četiri pucnja, a zatim još jedan. Čim smo videli policiju i Hitnu pomoć, znali smo da se nešto i dogodilo. Nju smo viđali tu jer je godinama radila u kafiću. Niko nije ni znao da se sa njim viđala niti je ona govorila o toj vezi - kaže jedan od komšija iz okolnih zgrada, i dodaje da je prava sreća jer nije bilo gostiju unutar objekta, te je izbegnuta veća tragedija.

Inače, motiv ovog zločina u strogom centru Beograda nije potvrđen, ali se pretpostavlja da je uzrok tragedije neuzvraćena ljubav, odnosno ljubomora.

Prijatelji: „Stalno ju je proganjao“


Kako „Alo!“ saznaje, Goran Milanović nije imao dozvolu za pištolj iz kojeg je ubio Slavicu Rakulj, a zatim i sebe. Dosad nije bio poznat policiji. Ubijena žena nije bila udata i nije imala decu. Živela je sa majkom u Zemunu, kod koje su se juče okupili rođaci i komšije. Majka nije imala snage da priča, a od prijatelja porodice smo saznali da je Goran stalno proganjao Slavicu kako bi se pomirio sa njom. Kako saznajemo, Slavica je više puta Gorana prijavljivala policiji za uznemiravanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP