Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO I SAMOUBISTVO U PARAĆINU

Izrešetao poznanika, pa pucao sebi u glavu

Autor: Ekipa Alo! | 15.09.2014 - 08:10:00h | Komentara: 0

Vojin Milenković (59) ubio je jutros oko 4 sata u paraćinskom naselju Jagodnjak sa tri hica iz „magnuma 357“ Milenka Nikolića (56) i pokušao da ubije njegovog sina Zorana Nikolića (34), koga je, srećom, promašio. Milenković je nakon toga izvršio samoubistvo, a motiv krvave tragedije bila je njegova sumnja da ga je Nikolić „ocinkario policiji“.

Sin ubijenog preživeo pucnjavu: Zoran Nikolić

Sin ubijenog preživeo pucnjavu: Zoran Nikolić

Do pucnjave je došlo u ulici Carice Milice, a kako je za „Alo!“ ispričao najbolji drug preživelog Zorana, Milenković je juče ujutru pozvao telefonom Milenka, koji je inače vozač autobusa na međunarodnim linijama, da mu da jedan paket kako bi ga prevezao u Austriju.


- Susret je bio zakazan na raskrsnici sa semaforima u naselju Jagodnjak. Milenko je izašao iz automobila i pošao prema Vojinovom automobilu, međutim, ovaj je sedeći u svom autu spustio prozor i usmrtio ga sa tri hica iz „magnuma 357“. Kada je to video, Zoran je izjurio iz automobila i pošao ka svom ocu, ali je Vojin ponovo zapucao i počeo da ga juri autom po obližnjim ulicama. U toj jurnjavi je na Zorana ispalio još tri hica, ali ga, srećom, nijedan nije pogodio - priča Zoranov drug.

Milenkov sin sa decom

Milenkov sin sa decom

Milenković se nakon toga odvezao do Opšte bolnice u Paraćinu, gde je i sebi oduzeo život. Policija je njegovo beživotno telo pronašla oko 7 sati sa prostrelnom ranom na glavi. Tužilaštvo je, međutim, naložilo obdukciju nakon koje će se znati tačan uzrok smrti.


Netrpeljivost i sukobi između Milenkovića, koji je iz Tekije kod Paraćina, i ubijenog Nikolića, koji je iz Šaludovaca, datira od pre nekoliko godina.

- Svojevremeno je, naime, Milenkovo unuče igrajući se zadobilo povrede od bombe koju je neko postavio u šoder. Milenko je sumnjao na Vojina, te sumnje je izneo i policiji, zbog čega su ga i privodili. Vojin mu to nikada nije oprostio - pričaju komšije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP