Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOĆAS SU RAZBOJNICI KORISTILI VATRENO ORUŽIJE

Jedan upucan u glavu tokom pljačke zlatare u Beogradu, a drugi izrešetan u kladionici u Novom Sadu!

Autor: Tanjug -N. N. Travica | 04.09.2014 - 08:04:00h | Komentara: 0

Tridesetpetogodišnji M.L. iz Petrovaradina zadobio je povrede iz vatrenog oružja, kada je na njega za sada nepoznata osoba pucala u jednoj kladionici. Obračun vatrenim oružjem dogodio se u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, nakon čega je povređeni sa ranama od hitaca iz vatrenog oružja prevežen u novosadsku bolnicu. Vlasnik zlatare na Bežaniji lakše je ranjen vatrenim oružijem i opljačkan u Ulici Peđe Milosavljevića. Njega je, navodno, grupa mladića napala na parkingu ispred stana u Ulici Peđe Milosavljevića, a prilikom razbojništva je i lakše ranjen.

pokrivalice

Tridesetpetogodišnji M.L. iz Petrovaradina zadobio je povrede iz vatrenog oružja, kada je na njega za sada nepoznata osoba pucala u jednoj kladionici. Obračun vatrenim oružjem dogodio se u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, nakon čega je povređeni sa ranama od hitaca iz vatrenog oružja prevežen u novosadsku bolnicu.


Kako alo.rs saznaje M. L. je povređen u pucnjavi, kada je prema tvrdnjama očevidaca u kladionicu ušao nepoznati muškarac. Napadač je odmah otvorio vatru prema oštećenom.


- Automobil u kome su se nalazila dva muškarca parkirao se ispred kladionice. Jedan od njih je izašao iz vozila, dok je vozač ostao u automobilu. Suvozač je izašao, zapucao u kladionici, izašao iz nje, seo u automobil i odjurili su u nepoznatom pravcu. Ubrzo je stigla hitna pomoć, koja je jednog muškarca odvezla u bolnicu – ispričao je za ALO jedan od očevidaca, koji je u trenutku vatrenog obračuna sedeo u obližnjem ugostiteljskom objektu.
O događaju je odmah obaveštena policija, čija jedna od patrola je ubrzo došla na lice mesta, a potraga za napadačima je započela detaljnom pretragom okoline.


- Muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem delu leđa. On je zbrinut na mestu nesreće i prevežen u Urgentni centar - rekla je Sanja Pokrajiac Nenadić portparolka novosadske Hitne pomoći.


U Kliničkom centru Vojvodine za ALO! su rekli da je pacijent nakon pregleda i ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru, dobrog opšteg zdravstvenog stanja prebačen na Kliniku za ortopediju, gde je zadržan na daljem lečenju.


Prema nezvaničnim saznanjima ne isključuje se mogućnost da je povređeni vlasnik objekta u kome se nalazi kladionica.
 

Vlasnik zlatare na Bežaniji lakše je ranjen i opljačkan u Ulici Peđe Milosavljevića.

Njega je, navodno, grupa mladića napala na parkingu ispred stana u Ulici Peđe Milosavljevića, a prilikom razbojništva je i lakše ranjen.


- Muškarac star oko 39 godina je lakše povređen iz vatrenog oružja u razbojništvu oko 20.30 časova u Ulici Peđe Milosavljevića 19 na Bežanijskoj Kosi. Metak mu je okrznuo glavu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.


Povređeni je prevezen na VMA.


Mladić star oko 23 godine je u udesu oko 20.15 časova na uglu novog novosadskog autoputa i Ugrinovačke ulice u Zemunu zadobio povrede glave i levog kolena, a prevezen je na VMA, istakla je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu oko 19.20 časova na uglu ulica Patrijarha Pavla i Rakovačkog puta, kazala je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 54 godine zadobio je istezanje vrata i povredu levog kuka, a žena stara oko 50 godina zadobila je povredu glave, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 251 intervenciju od kojih 65 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Macura.

Novosadska Hitna pomoć imala je ukupno 29 intervencija, a uglavnom su se javljali hronični pacijenti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP