Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAPUTNICA IZ „KANTRIMENA“ ULOŽILA ŽALBU NA NAGODBU

Jedino Tamara neće nanogicu!

Autor: Danica Ćuruvija - Milan Dudvarski | 27.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Bojani Petrović (28), koja je bila saputnik Marka Milićeva (33) kada je on pregazio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, juče ujutru je stavljena nanogica koja će kontrolisati njeno kretanje tokom izdržavanja kazne od četiri meseca kućnog zatvora.

Selfi iz  „kantrimena“  snimljen  nekoliko  trenutaka  pre nesreće

Selfi iz „kantrimena“ snimljen nekoliko trenutaka pre nesreće

Tako je ona postala prva osoba iz „kantrimena“ koja je započela izdržavanje kazne nakon što je sa Trećim osnovnim tužilaštvom potpisala sporazum o priznanju krivice. Osim Petrovićeve, u narednih nekoliko dana pod elektronskim nadzorom biće i Milica Novaković (23), koja je dobila osam meseci kućnog zatvora, kao i Nikola Lepen (33) i Dana Manevska (23), koji su osuđeni na po šest meseci.

A kada je reč o Tamari Bogdanović (23), čiji je branilac sa njom podneo žalbu na potpisani sporazum o priznanju krivice, odluku o tome da li će narednih 10 meseci nositi nanogicu doneće Viši sud.

Iako je Tamara u prvom trenutku pristala da nosi nanogicu, ona se iznenada predomislila. Kako saznajemo, ovo je prvi put, otkako postoji institut sporazuma o priznanju krivice, da neko uloži žalbu na ono na šta je svojom voljom pristao i potpisao. Prema saznanjima „Alo!“, Bogdanovićeva je do samog početka sporazuma bila protiv njegovog sklapanja, ali se predomislila na sam dan potpisivanja.

Marko  Milićev

Marko Milićev


- Na dan verifikacije sporazuma kod sudije njen izabrani branilac Rajko Jelušić razgovarao je sa njom i rekao sudiji da su njeni roditelji i on protiv sklapanja sporazuma. Ali ona je potpisala - kaže izvor „Alo!“.
S druge strane, Rajko Jelušić, Tamarin advokat, kaže da je uložio žalbu jer smatra da će na sudu dokazati da Bogdanovićeva nije počinila nijedno krivično delo.

Ostali branioci u slučaju „kantrimen“ su istakli da se neće žaliti na nagodbu. Advokat Aleksandar Guberinić, branilac Dane Manevski, izjavio je da o tome nisu ni razgovarali, a advokat Dragomir Mrdalj, branilac Milice Novaković, rekao je za „Alo!“ da se takođe neće žaliti na sporazum. Dragan Radišević, advokat Lepena, izjavio je da se njegov klijent odrekao prava žalbe još u sudu.

Milićevljev kum čeka kraj štrajka

U Treće osnovno tužilaštvo je juče doveden kum Marka Milićeva Bratislav Vesović (34), ali on nije hteo advokata po službenoj dužnosti, nego je rekao da će čekati kraj štrajka.
- Nije hteo da se izjašnjava ni o čemu. Ali je najavio da će izneti odbranu čim se završi štrajk advokata i kad njegov branilac bude mogao da ga zastupa - saznali smo od izvora bliskog istrazi.

Poslednji komentari
  • kouvelikombratu! Vreme: 27.09.2014 10:07h

    Zbog ovoga dobiti par mjeseci kućnog pritvora!!!??! !?I još se žali!??

  • Panta Vreme: 27.09.2014 17:11h

    Kakva bre nanogica!? Ona je saučesnik jer je sve vreme štitila ubicu. Zato, valjda, sleduje zatvor.

  • Boban Vreme: 28.09.2014 21:08h

    Kako uspjese da ih osvoje.Sram ih bilo.Svi koliko ih je treba da skinu uniformu da je ne brukaju.Posalji ovo Vucicu da cuvs ovce po Pesteru.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP