Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TUŽILAŠTVO U SOMBORU ZVANIČNO PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV POZNATOG GLUMCA

Jevtiću za obljubu dečaka preti 10 godina robije!

Autor: Ekipa Alo! | 25.07.2015 - 16:45:00h | Komentara: 7

Glumac Goran Jevtić (37) optužen je da je prošle godine obljubio dečaka (15) za vreme festivala Pozorišni maraton u Somboru. Njega Osnovno tužilaštvo u Somboru tereti za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina, kao i za krivično delo nedozvoljena polna radnja, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine, objavio je Tanjug.

Nedostupan  za komentar:  Goran Jevtić

Nedostupan za komentar: Goran Jevtić | Foto: Dalibor Danilović

- Umešanost glumca u obljubu je otkrivena nakon što se maloletnik požalio upravniku somborskog pozorišta. Slučaj je prijavljen policiji, koja je operativnim radom došla do nekoliko svedoka koji su bili korisni za istragu. Takođe, postoje indicije da ovo nije prvi put da se neko požalio na glumca Jevtića - navodi naš izvor blizak istrazi.


Dečak neće da odustane od glume


Dečak koji je prijavio Jevtića uprkos svemu što mu se dogodilo ostao je pri stavu da želi da postane glumac.
- On je porodici rekao da nisu glumci takvi kao onaj koji ga je napao i da želi da istraje u nameri da jednog dana stane na daske pozorišne bine - priča naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, nakon što se digla prašina u javnosti, pokušalo se sa zataškavanjem slučaja tako što su porodici maloletnika ponuđene pare kako bi se sve završilo van suda. Otac dečaka je, međutim, podneo prijavu tužilaštvu u Somboru.

Podsetimo, „Blic“ je u oktobru prošle godine pisao da je protiv Gorana Jevtića podneta privatna krivična prijava. U njoj se opisuje šta se dešavalo te večeri u somborskom pozorištu.
Prema dečakovoj verziji, incident se dogodio u četiri sata posle ponoći. Obojica su bili pripiti i glumac je u jednom trenutku poljubio dečaka. Ovaj ga je odgurnuo, ali je glumac tada seksualno iskoristio maloletnika, koji je nakon par minuta iz toaleta istrčao uplakan.

Incident se dogodio u pozorištu u Somboru

Incident se dogodio u pozorištu u Somboru | Foto: Emil Čonkić


Kako “Alo!” saznaje, kada je policija dobila nalog da treba da dovede Jevtića u policijsku stanicu, on je bio veoma bahat. Vikao je: “Šta vi meni dolazite na vrata! Da li znate ko sam ja, nemam vremena da se bavim glupostima”.
Pokušali smo juče da stupimo u kontakt sa Jevtićem, ali je nakon nekoliko poziva na koje nije odgovorio, kao i SMS-ova, glumac isključio telefon.

Reakcije kolega na podizanje optužnice


Dragan Marinković Maca: Ne bih ja da zalazim u to, to su ozbiljne stvari. Poznajem Gorana, ali nisam sarađivao sa njim, tako da zaista ne bih to da komentarišem.


Bojana Maljević: Ma budalaština. Nemam komentar na optužnicu. Time neka se bave nadležni organi. A Gondža je naravno moj drug.


Mirka Vasiljević: Goran najbolje zna kako se oseća u ovakvoj situaciji, a i ti ljudi koji su došli u takvu situaciju da tuže. Danas je 21. vek, stvarno se svašta dešava. To su vrlo ozbiljne stvari, sada da li si ti poznata ličnost ili ne da se tvoje ime pominje u tako nekom kontekstu je vrlo nezgodno, nikome nije lako da pročita tako nešto. Glumili smo zajedno kada sam imala 13 godina u „Anđelima“, tada smo nekoliko dana bili zajedno na snimanju, ali uvek je bio prema meni fer i korektan, kao svaki drugi glumac.


Branislav Lečić: Nemam razloga da komentarišem takve stvari koje se tiču prava. Mi smo svi pred zakonom isti, ako ima osnove za to, oni će to organizovati, postoji pravosuđe i mislim da oni to najbolje znaju.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 25.07.2015 17:09h

    maloletnik u 4 sata ujutro bio pripit? ima fine neke roditelje

  • apis Vreme: 25.07.2015 21:35h

    apsi

  • Sladjan Vreme: 25.07.2015 21:35h

    Znate sta je interesantno u celoj prici. Niko od kolega koji su komentarisali slucaj ne kazu "ma to su gluposti, Goran nije gej, to nema veza sa istinom". Njihovo precutkivanje je dovoljno da se zakljuci da Jevticeva ucesce u filmu "Parada" nije bila samo gluma.

  • mik Vreme: 25.07.2015 22:59h

    Eeee,nemamo mi drzavu i zakon.da imami normalnu vladu i predsednika ni jedan od njih ne bi izasao ziv.jedan se obesio,drugi isekai vene,treci bezao i pao sa zidine,itd.sve nesrecni slucajevi i samoubistva.

  • prcoje69 Vreme: 26.07.2015 11:54h

    umetnička sloboda :(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP