Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POP DIVA PROVELA VEČE U POLICIJI

JK prijavila saradnika za iznudu!

Autor: B. Jelovac | 06.08.2013 - 21:25:00h | Komentara: 12

Pripadnici policijske stanice priveli su sinoć na informativni razgovor Danijela Rakonjca (27) kog je pevačica Jelena Karleuša prijavila za pokušaj iznude. Kako „Alo!“ saznaje, u pitanju je vlasnik „Heli produkcije“ koja je snimala Karleušin koncert na Ušću sredinom juna, a koji je kako je pevačica prijavila juče pokušao i nasilno da upadne u njenu kuću.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Rajko Ristić


- Jelena je dobro. Došlo je do pokušaja upada u njenu kuću od strane izvesnog Danijela Rakonjca, sa kojim smo sarađivali u vreme koncerta na Ušću, a koji je nakon što je isplaćen pokušao da iznudi dodatnu količinu novca. Slučaj je prijavljen policiji – rekao je sinoć za „Alo!“ pevačicin PR Zoran Birtašević.


Karleuša je sinoć zajedno sa Rakonjcem završila u stanici gde su oboje dali izjave, a potom napustili stanicu oko 22 sata. Prema nezvaničnim informacijama, ona je ispričala da je dobijala već neko vreme pretnje putem telefona, da joj je Rakonjac, nakon što mu je isplatila dogovoreno, tražio još novca koji mu ne duguje i da je sve kulminiralo njegovim pokušajem da joj nasilno upadne u kuću, zbog čega se i odlučila da pozove policiju.
Sam Rakonjac, s druge strane, izneo je drugu verziju događaja koju je i potvrdio sinoć u izjavi za “Alo!”.

Zabrana


- Mene je bilo sramota za nju od onoga što je tamo ispričala. Niti joj je ko pretio, niti je uznemiravao. Sve se jasno vidi u SMS porukama, što je bio jedini mogući način komunikacije sa njom od koncerta od kada nas uporno izbegava i zavlači za plaćanje. Juče sam je pozvao da se vidimo i dogovorimo ko ljudi. Napisala mi je da je na aerodromu, a kada sam samo pet minuta kasnije došao ispred njene kuće, čisto da joj pokažem da znam da laže, pojavila se na terasi. Rekao sam siđite čisto da mi kažete više u oči da nećete da platite – kaže Rakonjac, koji dodaje da je sve poruke predao policiji i da će se iz njih videti ko je kome zapravo pretio uz napomenu da je u policiju sam došao.


Od navodno dogovorenih 4.000 evra za snimanja, produkcija je navodno “pristala da joj se isplati 1.450 koliko je pevačica odredila da je realna cena, od čega je dala 500”.


-Mi smo se od tog novca oprostili, ali sam hteo da nam to kaže u oči i da zna da nismo budale – dodaje Rakonjac.


Međutim, kako saznajemo u policiji, novčane razmirice ovo dvoje moraće da rešavaju između sebe jer o uslugama vezanim za koncert ni sama produkcija nema nikakav potpisan ugovor sa Karleušom. O epilogu međusobnih optužbi policija će nakon pregleda SMS prepiske narednih dana odlučiti u konsultaciji sa tužiocem.

Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 06.08.2013 21:49h

    Hahaha, taj mora da je neobavesten, pa odakle njojzi pare, ili je ponovo marketing, bitno je da se pise nije vazno sta

  • Џинџер Минџер Vreme: 06.08.2013 21:57h

    Њојзи није лако.

  • ana Vreme: 06.08.2013 22:12h

    Sve budale voze u kontra smeru

  • Dragan Vreme: 07.08.2013 02:23h

    Kao fura se luj viton, a vamo se nema 1500 eura za snimatelja...rece li ona da je naveca zvezda u Srbiji?!

  • hromi daba Vreme: 07.08.2013 05:17h

    Ha,ha,ha, nisam zlurad, čini se da je cica maca ostala bez para ? Diva nema da plati račun od 1.450 €, a do juče se razbacivala ciframa kao da joj je tata Rupert Mardok. Nema više kamioni avioni, Tošić se opametio pa objasnio velikoj zvezdi da se kinta mora zaraditi. Prva faza je krenula, poverioci su joj počeli pohodit na vrata, sledeća faza su tužbe, a posle plenidba. Vauuuu, uzet će joj sve cipele ? Sad se smej Ceci, ona je vratila dug od 1,5 miliona € i opet ima. Nazivaj je kriminalce, lopovom itd. ali ona ima !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP