Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U RESNIKU:

Još se ne zna čiji su otisci na oružju koje je usmrtilo devojčicu!

Autor: Novosti | 23.12.2014 - 10:39:00h | Komentara: 0

Stručnjaci bez odgovora o nesreći u kojoj je stradala Elena Krsmanović.

Darko K. sa Helenom

Darko K. sa Helenom | Foto: facebook

Rezultati "parafinske rukavice" koji bi mogli da daju odgovor na pitanje šta je prethodilo tragediji u Resniku, kada je iz očeve lovačke puške ubijena osmogodišnja Elena Krsmanović, a na kojoj su radili sudski veštaci balističke struke, još nisu dostavljeni u Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu! Kako je u ponedeljak "Novostima" rečeno u ovoj instituciji, Tužilaštvo čeka i druge tražene nalaze, zbog čega još nije moguće tačno odrediti datum i vreme saslušanja svih predviđenih svedoka.
Svoje iskaze, kako saznajemo, daće, pre svih oni, koji su se kobne večeri, kada se dogodila tragedija, zatekli u kući Krsmanovića, odnosno Crnogorac, u Uroševačkoj ulici, u beogradskom naselju Resnik. Reč je o Eleninoj majci Jeleni Krsmanović, baki Branki i dedi Jovi Crnogorac.
Tragedija u porodičnoj kući Krsmanovića dogodila se 14. decembra. Darko Krsmanović, otac ubijene Elene, i njen deda Jovo Crnogorac, vratili su se tog popodneva iz lova, posle čega su čistili oružje. Darko je, jednog trenutka, ostavio dvoje svoje maloletne dece u sobi u kojoj su na stolu stajale i dve lovačke puške.
Ne sluteći nesreću, iz čiste radoznalosti, njegov četvorogodišnji sin je, kako se sumnja, prišao oružju i pritisnuo obarač. Odjeknuo je pucanj i zaostali patron iz Darkove puške pogodio je u glavu osmogodišnju Elenu, koja je na mestu ostala mrtva. U trenutku kada se tragedija dogodila, u kući su, osim Darka i Jove, bili i Elenina majka Jelena i baka Branka.

Nesreća u Resniku / Foto: Milorad Miilanković

Kuća u kojoj se dogodila tragedija / Foto: Milorad Miilanković

Otac prvi saslušan!
Ocu stradale Elene Darku Krsmanoviću, na teret se stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti. On je saslušan u policiji i pred nadležnim tužilaštvom i njemu je, zasad, omogućena odbrana sa slobode. On se nalazi u teškom psihičkom stanju i, pod budnim okom svih ukućana, s obzirom na to da je teško podneo tragediju koja je zadesila ovu porodicu, a potom i sahranu svoje mezimice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP