Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JORGOVANKA TABAKOVIĆ

Još se ne zna ko je upao u guvernerkinu sobu!

Autor: Ekipa Alo! | 27.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Sa video-snimaka iz hotela „Maestral“, inspektori su navodno izolovali muškarca koji je upao u sobu srpske guvernerke Jorgovanke Tabaković, ali ga još nisu identifikovali. To je za crnogorske „Vijesti“ nezvanično rečeno u budvanskoj policiji, odakle tvrde da, u saradnji sa tužilaštvom, daju sve od sebe da utvrde šta se dešavalo na četvrtom spratu hotela u kom je tada bila Tabaković.

U šoku: Jorgovanka Tabaković

U šoku: Jorgovanka Tabaković | Foto: Promo

Guvernerka Narodne banke Srbije prijavila je obezbeđenju hotela, a zatim i policiji, da je prošlog četvrtka, oko pet ujutru, u sobi „Maestrala“ zatekla nepoznatu mušku osobu koja je čeprkala po njenim ličnim stvarima.
Kada se u mraku približila toj silueti, prema njenim rečima, muškarac joj je gestikulirao da ćuti, a zatim volšebno ispario preko terase apartmana na četvrtom spratu hotela u Pržnu.


Tabakovićeva je, inače, učestvovala na Miločerskom razvojnom forumu, na kome je, između ostalih, bio i premijer Milo Đukanović.
Prema pisanju lista, deo javnosti juče je spekulisao da je malo verovatna teorija prema kojoj se neki lopov usudio da prođe pored hotelskog obezbeđenja, veoma brojnog i kvalitetnog video-nadzora, i da se popne na četvrti sprat i baš slučajno potrefi sobu srpske guvernerke. Te sumnje dodatno je podgrejala sama Tabakovićeva, rekavši da nije isključena mogućnost da je tog jutra možda trebalo da bude ubijena.
- Egzekucija koja je trebalo da liči na prirodnu smrt - kako je ona kazala za beogradski „Nedeljnik“.

Ona je rekla i da je čudno i zabrinjavajuće to što joj se dogodilo i što je ta informacija tek posle nekoliko dana stigla u javnost.
- Nije uzeo ni nakit sa stola, ni telefone, ni ajped, ni pasoš, ni novčanik iz torbe... Ništa, samo mali, neupadljivi neseser, koji je bio na dnu torbe sa lekovima za srce. Nije nepoznato da sam ozbiljan srčani bolesnik, ali i da je svako za doručkom mogao da vidi kako pijem lekove upravo iz tog nesesera - kazala je tada guvernerka.

- Najmanje što je moglo da mi se desi je infarkt na licu mesta... Možda su hteli da egzekucija liči na prirodnu smrt. Infarktom od stresa ili zamenjenim lekovima. Ne znam. Možda - kazala je ona.
Iz „Maestrala“ su juče saopštili da je njihov hotel ocenjen kao hotel sa visokim stepenom bezbednosti.

- Hotel „Maestral“ je u proteklih 10 godina imao priliku da ugosti zvaničnike najvišeg nivoa i po svim bezbednosnim merilima, ocenjen je kao hotel sa visokim stepenom bezbednosti. Zbog specifičnosti događaja u vezi sa boravkom guvernerke NBS Jorgovanke Tabaković, podignut je na najviši nivo, a ceo slučaj predat nadležnim organima sa kojima naš hotel od prvog dana sarađuje, kako bi dobio epilog i bio rešen - piše u saopštenju za medije.
Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 27.09.2014 08:42h

    Neki švaler!

  • Nevernica Vreme: 27.09.2014 14:07h

    Ne znam zasto ali ja u to ne verujem,a cini mi se i mnogi gradjani! Ispade da ovi na vlasti tako dobro rade,da to "nekima"smeta, pa udri po njima!ako je zamalo"stradao!Vucic,pa Nikolic...Zahvaljujuci tom"napadu" narod je saznao da ovi posteni traze novac sa Kipra,a ovo im je dobar razlog da to obelodane!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP