Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

CRNA SERIJA SAOBRAĆAJNIH NESREĆA

Još troje izginulo na putu kod Odžaka i Zaječara

Autor: J. P. - E. S. | 18.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Crna serija teških saobraćajnih nesreća u Srbiji nastavila se i juče kada su u dve saobraćajne nesreće život izgubile tri osobe.

Smrskana  vozila

Smrskana vozila

U prvoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Odžaci-Bogojevo nesrećni Igor S. (33), koji je vozio „zastavu 101” zakucao se u kombajn koji nije imao ni jedno jedino svetlo. Vozač poljoprivredne mašine Slaviša S. (45) nije povređen i krivično će odgovarati. Vozač automobila na mestu je ostao mrtav.


Prema prvim rezultatima istrage, nastradali Igor vozio je dozvoljenom brzinom, ali zbog mraka nije mogao da vidi kombajn koji je bio ispred njega. Automobil je gotovo podleteo pod mašinu. Igor je nastradao na mestu.

Nekoliko sati kasnije u Zaječaru u direktnom sudaru dva automobila život su izgubili Velimir P. (65) i Davor M. (24). Lekari se bore za život Slavice P. (57). Kako „Alo!” saznaje, teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Zaječar-Paraćin. Prema prvim rezultatima istrage, putnički automobil marke „suzuki” zaječarske registracije, koji se kretao prema Paraćinu, iz još netvrđenih razloga prešao je u suprotnu traku i direktno se sudario s „ladom”. Od siline udarca jedan automobil se prevrnuo na krov i sleteo u kanal kraj puta, a drugi je okrenuvši se za 180 stepeni završio u šipražju.

- Velike napore uložili su vatrogasaci koji su iz prevrnotog i smrskanog automobila izvukli nesrećnog Davora, koji je davao znakove života. Međutim, on je podlegao povredama na odeljenju hirurgije Zdrastvenog centra u Zaječaru - objašnjava naš sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP