Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRUMSKI RAZBOJNICI

Kamenicama napali šlepere na obilaznici! (FOTO)

Autor: E. S. | 21.04.2013 - 22:24:00h | Komentara: 4

Trojica maloletnika privedena su večeras nakon što su oko 20.30 kamenovali kolonu od sedam šlepera na Novoj obilaznici oko Beograda, između Ibarske magistrale i Ostružnice.

Kamiondžije

U koloni je bilo sedam vozila | Foto: Dušan Milenković

 Epilog su polomljene šoferšajbne i bočna stakla na vozilima bugarskih, turskih i srpskih registracija. Takođe su lakše povrede zadobila dvojica vozača, jedan Turčin i jedan Bugarin. Vozači teretnjaka su inače slučaj policiji prijavili kao napad iz vatrenog oružja.

Kamiondžije

Dvojica vozača su povređena | Foto: Dušan Milenković

 - Vozio sam iza kolege Bugarina kada sam začuo prasak i u sledećem trenutku sam bio zasut srčom. Odmah sam ukočio kamion. Pomislio sam da je neko pucao na mene. Prvih nekoliko sekundi nisam smeo da izađem napolje u iščekivanju šta će dalje da se dogodi - rekao je za alo.rs jedan od vozača kamiona.
Kako saznajemo, policija ne isključuje da motiv u kamenovanju kamiona leži u pljački, jer se ranije dešavalo da se međunarodni vozači tako zaustavljaju. Kako navodi naš sagovornik iz policije, razbojnici na taj način izazovu neki kvar na vozilu, a potom u čoporu prilaze u i roku od par minuta ga opelješe. Policija ispituje privedene maloletnike zbog mogućnosti da su deo organizovane bande.
Poslednji komentari
  • BATA Vreme: 21.04.2013 23:22h

    Prebiti bitange ,znaju li šta čine kako će vozači Evrope biti upozoreni na hajdučiju kroz Srbiju.

  • lol Vreme: 22.04.2013 00:15h

    ..kada ce istina izaci na videlo..kada?..opet neke price o maloletnicima, pa sta ako su maloletnici, neka im se sudi kao odraslim,..pa nisu ameri ludi,..maloletniku sudi kao odraslom,podrzavam ih u tom..cekam da stvarni udjemo u EU..pa da kazne budu evropske,..debelo po dzepu,...bolesnici dokoni,u rudnik,..vratiti radne akcije,...ja dete vozim u kamionu,....pa i mi zene vozimo kamione,sto je normalno u celoj evropi.....prebila bi im ruke do lakata ,da ne moze ni da jede,..a ne da gadja tudju imovinu i ugrozava, neciji zivot...

  • Gradjanin Vreme: 22.04.2013 07:38h

    Treba izmeniti propise o odgovornosti maloletnika,jer nisu menjani duže od 60 godina.Mora da postoji puna krivična odgovornost za sve preko 14 godina.Ako neće roditelji da ih disciplinuju,to mora da učini država.gadjati kamione za vreme vožnje ili vozove,je drskost za visoke kazne zatvora.

  • repus Vreme: 22.04.2013 09:11h

    то су у швајцарској врло лепо и брзо решили ако се утврди да су ови криви и ако имају родитеље родитељима се одузима сва имовина и део приомања да се плати штете и казна и излазе фотографије како су деца унесрећила родитеље и сербе на дужи пертиод код нас ће вероватно бити пуштени и ником ништа а ми ћемо платити кроз осигурање њихов вандализам

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP