Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN KRAGUJEVAČKI TAKSISTA

Kamenom ubio invalida

Autor: B. N. | 03.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Braniša Karić (62) iz sela Badnjevac kod Kragujevca mučki je ubijen i bačen u korov na šumskom putu nedaleko od njegove kuće. Mogući motiv zločina je koristoljublje, a zbog sumnje da ga je ubio, juče ujutru je uhapšen taksista S. S. (36) iz Kragujevca, koji je u policiji priznao da je počinio taj zločin.

Žrtva: Braniša  Karić (62)

Žrtva: Braniša Karić (62)

Leš sa polomljenom lobanjom je još u subotu po podne pronašao meštanin iz susednog sela Brzan, koji je pošao da obiđe svoju njivu. Telo je bilo bačeno na bedem obrastao rastinjem. Na desnoj strani glave je bila ogromna rupa, pa je policija pretpostavila da je Braniša ubijen kamenom, koji je i nađen na njivi.


Dragan Marković, jedan od Branišinih prijatelja, kaže da je moguće da je Braniša prodavao delove imovine zbog loše materijalne situacije, ali ne veruje da je imao veću svotu.

Kuća u Badnjevcu u kojoj je Braniša živeo

Kuća u Badnjevcu u kojoj je Braniša živeo | Foto: Biljana Nenković


- Živeo je vrlo tiho i skromno, primao je invalidninu, nigde nije radio! Ne znam šta se desilo! Oni su nekad bili imućna familija. Otac i majka su mu umrli u poslednjih godinu i po i od tada je živeo sam. Nije se ženio. Moguće je i da je prodao neko parče zemlje, pa se neko polakomio na te pare - kaže Dragan.

Braniša je živeo u zapuštenoj kući na kraju sela. Komšije kažu da se nije preterano družio s njima, ali da je bio izuzetno miran čovek koga su deca volela i sa kojom je uvek pričao na sokaku.

Pre nekoliko meseci, polomio je nogu i vrlo teško se kretao. U petak po podne videli su da kod njega dolazi taksi, koji ga je u poslednje vreme često prevozio.

- Verovatno je išao u bolnicu na preglede u Kragujevac, jer mu je ta noga loše srasla. Hodao je sporo... Na svakih desetak metara je morao da se odmara. Nije nam jasno ko je mogao da se i posvađa s njim, a kamoli da ga ubije. Imao je blaže psihičke probleme, ali nije pio i nije bio agresivan - kaže jedna njegova komšinica.

Karić je sahranjen juče na lokalnom groblju, nekoliko sati pošto je policija uhapsila ubicu, koji je otkriven zahvaljujući saradnji njegovih kolega iz „Pink taksija“ i policije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP