Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NI TRAGA OD MARINE, IVANE I ALEKSANDRA!

Kao u zemlju propali!

Autor: J. J. - D. Ć. | 25.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

“Svakog dana od Marininog nestanka idem u patrolu i izigravam policiju. Tražim je na potezu oko Starog sajmišta, jer je tu poslednji put lociran signal njenog mobilnog telefona. Ali od tada od nje nema ni traga”, kaže za “Alo!” Igor Stojanović, čija je ćerka Marina (17) iz Beograda u utorak ujutru otišla do prodavnice i od tada je više nisu videli.

Aleksandar Jovanović, Marina Stojanović, Ivana Podraščić

Aleksandar Jovanović, Marina Stojanović, Ivana Podraščić

- Dvojica prijatelja i ja sami tragamo za njom. U policiji su mi rekli da im se ne mešam u posao, pa sam ih pitao da li mi građani treba da radimo njihov posao, a oni da dođu na gotovo. Ogorčen sam na njih - kaže Igor, koji je uveren da je Marina oteta, jer njen manir nije bio da ode od kuće i nikom se ne javi.


- Toliko je bila srećna zbog rođenja brata da ne možemo da poverujemo da je nešto moglo da je navede na ode od kuće. Plašim se najgoreg - kaže Marinin otac.

Ni 13 dana od nestanka Aleksandra Jovanovića (22) iz Kostolca nema vesti o njemu, a njegova majka Zvezdana veruje da je on živ i apeluje na njega da joj se javi.

- Neka zna da ga čekam. Neću da pomišljam na najgore. Moj sin se ne bi ubio. On je 30. jula otpušten iz psihijatrijske bolnice kao oporavljen. Međutim, na dan nestanka nije uzeo lekove. Rekao mi je da mu ne trebaju i da su suviše jaki. On je bio povučen dečko, a nakon izlaska iz bolnice nije napuštao sobu i nije mogao da hoda - kaže Aleksandrova majka Zvezdana i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu da je kontaktiraju na telefone: 064/4364-810 i 012/243-299.

Policija još traga i za Ivanom Podraščić (14), koja se 24 dana ne javlja roditeljima, za koju policijia veruje da se odala porocima i upala u problematično društvo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP