Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI OBRT

Karađorđe: Oprostio sam Čabarkapi jer će biti otac mog unučeta!

Autor: D. Ćuruvija | 20.09.2013 - 18:58:00h | Komentara: 10

Karađorđe Subotić (46), bivši suprug kik-bokserke i učesnice rijalitija „Farma“ Ljube Pantović (34), promenio je iskaz na jučerašnjem saslušanju kod istražnog sudije, pa nije teretio Aleksandra Čabarkapu (33), za pokušaj ubistva 2009.

Neću da nekog lažno optužujem: Subotić

Neću da nekog lažno optužujem: Subotić | Foto: A. Stanković

Kako „Alo!“ saznaje, Subotić je izjavio da ne zna ko je na njega pucao 2009. na putu za Mirijevo, kao ni ko mu je zapalio skupoceni automobil u dvorištu.
- Subotić je izjavio da je Čabarkapu optužio jer je bio besan što se upustio u vezu sa njegovom maloletnom ćerkom Aleksandrom S., sa kojom čeka dete, kao i zbog dešavanja u vezi sa „Farmom“. Takođe je izjavio da je bio revoltiran Čabarkapinim ponašanjem prema njemu kada mu je u zatvoru, dok je ribao pod, dobacivao: „Pi*ko jedna” i slično. Rekao je da neće da ga krivično goni jer će njegova ćerka da rodi Čabarkapino dete, te da ne želi da komplikuje situaciju - rekao je za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Karađorđe Subotić je juče za naš list rekao da je promenio mišljenje, ali negira da je Čabarkapu optužio iz revolta.

Čabarkapa i Aleksandra Subotić

Čabarkapa i Aleksandra Subotić | Foto: Oksana Krutenjuk

- Oprostio sam Čabarkapi jer će biti otac deteta moje ćerke. Naš odnos će i dalje biti isti, ali ne želim da nekog lažno optužujem. Policija dobro zna ko je pucao u mene i kome sam bio “protokolarna greška” jer sam tada ostao živ. Uhapsili su, pa pustili te ljude. Pokušaj mog ubistva je povezan sa dva pokuša ubistva boksera Dušana Panajotovića, a zna se i naručilac. Kristalisao sam sve odnose, pa i prema Čabarakapi. Cinkaroš nisam, njih mrzim - izjavio je za „Alo!“ Subotić, koji tvrdi da njegov loš odnos sa Čabarkapom nema veze sa „Farmom“ i pričama da su njegova biša žena, pa potom i ćerka bile u vezi sa Čabarkapom

- „Farmu“ nisam ni gledao, a sa Ljubom sam u dobrim odnosima. Doveden sam u nezavidnu situaciju i to je sada neka naša porodična priča - kazao nam je na kraju Karađorđe.

Aleksandra: „Saša će da  prizna moje dete”
Subotić je juče u sud stigao u društvu ćerke Aleksandre S. (16), koja je najpre jaknom krila stomak od fotoreportera, ali je kasnije u hodniku suda bilo vidljivo da se nalazi u drugom stanju. Aleksandra, koje je stajala u društvu Željka Čabarkape, mlađeg Čabarkapinog brata je za „Alo!“ rekla da je u sedmom mesecu trudnoće. „Treba da se porodim 6, 7 ili 8. decembra. Saša će da prizna moje dete“, rekla je ponosno Aleksandra S., navodeći da je sada kod oca i da je mišljenje majke Ljube ne zanima. „Cela priča je boleština, ali je ne želim da dajem izjave dok Aleksandar ne izađe iz zatvora“, rekla je Aleksandra S.

Poslednji komentari
  • Čiča Gliša Vreme: 20.09.2013 23:05h

    Sve je dobro, kad se dobro svrši.

  • dejan Vreme: 21.09.2013 07:53h

    Sve je to ok, ali za lazno svedocenje u normalnim zemljama se dobije par godina robije. Ovde kod nas mozete laznod a nekog optuzite, i onda kazete puj pike ne vazi, i nikom nista. I ovo sto gledamo sa ovim polusetom, ko je koga, ko cije dee ceka, ko je kome mama, zena, baka, razne farme, sve je to ogledalo Srbije.

  • momazver Vreme: 21.09.2013 09:05h

    e,cabar,os priznas ko svoje,ako i ljubi napravi bebu...SVAKA TI CAS.

  • petar Vreme: 21.09.2013 10:39h

    Džisuse Krajste... kakav polusvet!

  • Maksi Vreme: 21.09.2013 15:25h

    Ako vam je do senzacija sto ne pisete o SENZACIONALNIM OTKRICIMA Anatolija Aleksejević Kljosova i prof.dok.Jovanu I. Dereticu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP