Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ODLEŽAO KUĆI DEVET MESECI

Karić na slobodi!

Autor: M. D. | 03.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Elektronska narukvica skinuta je Stefanu Kariću, jer je u kućnom zatvoru izdržao kaznu od devet meseci pod elektronskim nadzorom, a na koju je bio osuđen zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće 2005. godine u kojoj je teško povređena Stanislava Pavlović (35).

Odležao  kući devet  meseci:  Stefan

Odležao kući devet meseci: Stefan | Foto: RAS

- Karić je završio sa izdržavanjem kazne u prostorijama u kojima osuđeni boravi - rečeno je u Upravi Ministarstva pravde za izvršenje krivičnih sankcija.


Apelacioni sud u Beogradu je polovinom jula prošle godine saopštio da je pravosnažno kaznio Stefana Karića sa devet meseci zatvora, što će služiti u kućnom zatvoru uz elektronski nadzor. Karić je prvobitno osuđen na godinu zatvora, ali mu je primenom Zakona o amnestiji kazna umanjena za četvrtinu.
Posle zahteva za zaštitu zakonitosti, po nalogu Vrhovnog kasacionog suda, u trećem razmatranju Apelacioni sud je doneo odluku da Karić može svoju kaznu da izdrži u kući, uz elektronsku narukvicu, preko koje će se pratiti njegovo kretanje.

Sin odbeglog biznismena Sretena Karića, optuženog za malverzavije u kompaniji “Mobtel”, osuđen je zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja učinjenog iz nehata, jer je 29. aprila 2005. vozio BMW, čiji je vlasnik njegov rođak Bojan Karić, brzinom od 148 kilometara na sat, u alkoholisanom stanju, udarivši u banderu na Dedinju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP