Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽIVA U ŽIVOTU NAKON ŠTO JE UPROPASTIO TUĐ

Karić se ženi, dete
napravio na robiji!

Autor: D. Ćuruvija - R. Kantar | 05.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 1

Dok Beograđanka Stanislava Staša Pavlović (39), koja je ostala doživotni invalid posle nesreće koju je krajem aprila 2005. izazvao Stefan Karić (30), nema para da na rehabilitaciju ode u banju, potomak najbogatije srpske dinastije uveliko se priprema za sutrašnju svadbu u ekskluzivnoj vili „Jelena“ na Dedinju.

Stefan Karić i Marija Maksić

Stefan Karić i Marija Maksić

Stefan Karić je u utorak skinuo elektronsku nanogicu, koju je devet meseci nosio u kućnom zatvoru, a sutra će da stavi novi „okov“, ali oko prsta, sa svojom izabranicom Marijom Maksić. Buduća supruga sina odbeglog Sretena Karića zimus je ostala u drugom stanju dok je on bio u kućnom zatvoru jer je mogla nesmetano da ga posećuje. Ovo je drugi brak Stefana Karića, a prethodno je bio oženjen Anom Đorđević (24), sa kojom je, kako se priča, ostao u dobrim odnosima.

Imala bezbroj  operacija

stanislava Staša Pavlović: Imala bezbroj operacija | Foto: Dušan Milenković

 Kako „Alo!“ saznaje, nedelju dana pre skidanja nanogice, Karić se sa Dedinja preselio u luksuzni stan u Novom Beogradu, koji se nalazi kod Centra „Sava“. Prema saznanjima „Alo“, Stefan je početkom aprila viđen u zgradi kada je unosio stvari, a nakon skidanja nanogice, komšije su ga jednog dana srele nekoliko puta.
 
- Videli smo ga više puta kako ulazi i izlazi iz zgrade, ali od tada nismo. Samo smo videli kada su mu dostavaljači donosili hranu. Ta zgrada ima obezbeđenje, portire, dva ulaza, a u stan može da uđe i iz garaže. U zradu ne može tek tako lako da se uđe jer na ulazu, u foajeu, stalno stoji portir - rečeno nam je u Karićevom komšiluku.
Inače, na interfonu nema imena Karić, niti imena bilo kojeg drugog stanara, već na tabli stoje brojevi od jedan do devet.
- Onaj ko želi da uđe mora da zna šifru stana u koji želi da ide, pa sam može da pozvoni vlasniku. Posetioci koji to ne znaju, moraju da pritisnu taster jedan i jave se portiru, kod kojeg mogu i da sačekaju dolazak domaćina - priča naš sagovornik. Kako naš list saznaje, u istoj zgradi žive prvi čovek firme „Gasprom“ i neki poznati košarkaši.

"Srećna sam što sam živa"

Poslednji komentari
  • jasna Vreme: 06.04.2014 17:29h

    Ja sam sinoc dala normalni komentar i niste ga objavili..!! Ne mogu da verujem da niko ali bas niko nije reagovao na ovaj tekst..Drama..!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP