Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MINISTAR POLICIJE TVRDI

Karića hapse, ako dođe

Autor: Alo/Agencije | 11.03.2015 - 15:36:00h | Komentara: 3

Policija će privesti svakoga za koga postoji sudski nalog za privođenj, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odgovarajući na pitanje da li će Bogoljub Karić biti uhapšen ako se pojavi u Srbiji

Bogoljub Karić

Bogoljub Karić | Foto: Facebook / Bogoljub Karic Snaga Srbije

- Policija radi po nalogu suda i ako postoji sudski nalog za bilo koga da bude priveden, mi te ljude privodimo, bez obzira na to kako se oni zovu - rekao je Stefanović posle posete policijskoj stanici u Rumi.
Napominjući da, ako sudski nalog ne postoji, niko ne može da bude priveden, Stefanović je naveo da "svako za koga postoji sudski nalog za privođenje, naša je obaveza po zakonu da bude priveden i tu nema nikakvog pogađanja".
Poslednji komentari
  • Budjoni Vreme: 11.03.2015 15:48h

    Stize "salata" da zacini "napredan korov" u zamlji Srbiji ! Do sada je samo placao a sad hoce da bude deo Vlasti ! Vec ima svoje pretstavnike, koji u saradnji sa "urmom" i "hik" ministrom utiru put povratka ! "Narukvica" je prisutna samo se pitam, KOME ? Vec jednog bajko -pisca imamo, stize drugi ! Nema "bajki" bez brace a nisu Grim ! Debelo ga Sloba potkovao "Zajmom za privredni preporod Srbije" ! Pare se potrosile, a tle je pogodno za novi "Ultimativni Zajam" ili "Otimacinu" u najavi ! JEDVA CEKAM DA SIPTARI OKUPIRAJU UZU SRBIJU ! Zasluzili smo da imamo "UZAS" ! Ko je jos u odboru za "docek" ?

  • Nego Vreme: 11.03.2015 15:55h

    Radi po nalogu suda, to se zove vladavina prava, bravo.

  • Velibor Vreme: 12.03.2015 14:42h

    Velibor Stevic Postajemo zemlja u kojoj se samo preti hapšenjima uspešnih ljudi. Pa najbolje je u životu da ništa ne radiš, onda nema razloga da te uhapse, ovako ako si uspešan ugrožavaš one druge. Bolje je da se hvalimo da kako pozivamo naše uspešne ljude iz sveta da se vrate i grade svoju zemlju i zapošljavaju građane Srbije. Kome smeta što Bogoljub hoce da garadi svoju domovinu i zaposli na desetine hiljada nezaposlenih građana. Dobro došao Bogoljube, neka oni hapse one koji su ti sve oduzeli što si stvorio u Srbiji. Možda njih nesmeju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP