Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAMATIČNO!

Karleuša na udaru
crnogorske mafije?!

Autor: Sanja Arsić | 12.08.2013 - 20:20:00h | Komentara: 7

Iako su mnogi mislili da Jelena Karleuša neće nastupiti u Budvi nakon nedavnog incidenta, kada je vlasnik diskoteke navodno vadio pištolj na nju, pevačica je u petak uveče ispoštovala publiku koja je došla da je vidi i čuje, a kako se pribojavala za svoju bezbednost, insistirala je na pojačanim merama obezbeđenja. Crnogorski policajci su najavili da će se pobrinuti da Jelenin nastup prođe u najboljem redu i to su i učinili. Naime, oko dva sata posle ponoći više od 20 specijalaca upalo je u noćni klub „Trokadero“, gde je Jelena imala nastup, i napravilo raciju!

Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, pevačici je u jednom trenutku prišao menadžer diskoteke i rekao joj da napravi pauzu od deset minuta, što je ona i učinila. Upalila su se sva svetla i policija je prošla kroz klub, što je trajalo manje od deset minuta.

Zabrana

 Nakon toga, Karleuša se vratila na binu i nastavila da peva, a mnogobrojnim posetiocima racija nije pokvarila raspoloženje, pa su pevali s njom uglas do jutra.

Jelena Karleuša

Strahuje za svoju bezbednost: Jelena Karleuša | Foto: Milorad Milanković

- Kada je poslednji put imala nastup u otvorenom „Trokaderu“ i kada se dogodio incident, Jelena se uplašila da bi zbog sukoba sa suvlasnikom kluba mogla da ima ozbiljnih problema sa ljudima koji imaju dosije u crnogorskoj policiji. Pre ponovnog nastupa u Budvi, do pevačice su došle priče da bi trebalo da povede računa o svojoj bezbednosti, te je zbog toga insistirala na pojačanim merama obezbeđenja. I crnogorska policija je svesna situacije i zato je odlučeno da bez ikakve posebne dojave prostor na kojem je Jelena imala nastup bude prečešljan kako bi se na vreme sprečili bilo kakvi incidenti. Na svu sreću, posle racije je Karleuša nastavila nastup i sve je proteklo u najboljem redu - priča naš izvor.

JK u Trokaderu

Koncert u Budvi je prošao bez neprijatnosti

 
U želji da čujemo pevačicin komentar i da li se bojala za svoju bezbednost, kontaktirali smo sa njenom PR službom.


- Policija je Jeleni garantovala bezbednost za vreme boravka u Crnoj Gori, s obzirom na to da veoma cene Jelenu i da već desetim koncertom u ovoj sezoni zabavlja njihove turiste. Ovog puta, zbog dešavanja koja su prethodila, bezbednost je bila podignuta na viši nivo i u sklopu toga policija je kratko proverila da li u klubu ima lica koja bi na bilo koji način mogla da ugroze bezbednost. Sve je bilo u najboljem redu, a nastup je nastavljen do ranih jutarnjih časova pred rekordnim brojem posetilaca - rekao je za „Alo!“ Zoran Birtašević, potparol Jelene Karleuše.
 
Poslednji komentari
  • Џинџер Минџер Vreme: 12.08.2013 20:26h

    Није лако њојзи, стварно.

  • avatar Vreme: 12.08.2013 20:32h

    "Policija je Jeleni garantovala bezbednost za vreme boravka u Crnoj Gori, s obzirom na to da veoma cene Jelenu..." Hahahahahaaha, sta misli Birtasevic, da su svi na intelektualnom nivou Dive..

  • Klaka Lakić Vreme: 13.08.2013 05:55h

    Cela Srbija je na udaru svih vrsta crnogoraca i to jo[ od Titovih vremena kada je isti gledao da što više potisne Srbe u njhovoj sopstvenoj Srbiji.

  • jastreb Vreme: 13.08.2013 07:22h

    Da li stvarno mislite da su čitaoci, retardirani? Manite se "dive" i njenih gluposti.

  • Ludi ja Vreme: 13.08.2013 16:58h

    Da su momci nesto uradili dobar deo balkana bi im bio veoma zaahvalan ovako ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP