Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNA SCENA U ŽARKOVU

Kašikarom razneo trafiku, povređena radnica, bombaš uhapšen! ! (FOTO)

Autor: E.A. | 06.12.2014 - 20:40:00h | Komentara: 2

Nesvakidašnji napad odigrao se u beogradskom naselju Žarkovo. Teško povređena radnica K.M. koja se zatekla u kiosku, napadač M.J. priveden.

Bačena bomba na trafiku / Foto: Rajko Ristić

Bačena bomba na trafiku "Fortuna S" / Foto: Rajko Ristić

  • Bačena bomba na trafiku / Foto: Rajko Ristić | Foto:
  • Bačena bomba na trafiku / Foto: Rajko Ristić | Foto:
  • Bačena bomba na trafiku / Foto: Rajko Ristić | Foto:
  • Bačena bomba na trafiku / Foto: Rajko Ristić | Foto:
  • Bačena bomba na trafiku / Foto: Rajko Ristić | Foto:

K.M. teško je povređena u Vodovodskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo kada je u subotu oko 20 časova kroz šiber kioska gde je radila, M.J.(51) ubacio kašikaru.

Sa opekotinama po čitavom telu, povređena žena prevezena je kolima Hitne pomoći na Urgentni centar, dok se napadač predao policiji na licu mesta. K.M je sada smeštena na odeljenje ortopedije.

Prasak je odjeknuo duž Vodovodske ulice, a sa njim je u vazduh poletela i roba iz kioska blizu stajališta autobusa. Prednja stakla lokala su potpuno popucala, a pričinjena je i šteta na automobilu koji je bilo parkiran nedaleko od trafike.

Dok su se prolaznici osvrnuli šta se dogodilo, začuli su se i jauci i zapomaganje nesrećne žene, dok je nedaleko stajao i M.J., komšija iz obližnje ulice.

- Čovek je samo prišao šiberu, a ubrzo se se začuo i prasak – prepričava nam jedan od očevidaca - Niko nije bio ni svestan da je on bacio bombu, ostao je da tu stoji i sam se prijavio policajcima kada su stigli na uviđaj.

Kolima Hitne pomoći, povređena radnica je u svesnom stanju prevezena na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra i odmah je podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Kako nezvanično saznajemo od poznanika M.J., od ranije postoje razmirice između njega i vlasnika. Najverovatnije su u pitanju neizmireni dugovi među komšijama, dok će pravi motiv stravičnog čina otkriti policija koja je iste večeri privela bombaša. Na svu sreću niko od prolaznika nije se zatekao u blizini eksploziji i nije povređen.

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 06.12.2014 21:46h

    Ne ulazim u motive napada, to će utvrditi istraga, nego me zanimaju uslovi u kojima rade ovi nesrećni prodavci u kioscima, i leti i zimi pod otvorenim prozorom, bez grejanja, bez vode i WC-a, za platu od 20 hilj.mesečno, česte provere, ucenjivanja zbog radnog mesta, u smenama i bez slobodnog dana! Pa još i u stalnom strahu od napada narkomana, pljačke i ovakvih ludaka! Gde je odgovornost vlasnika svih kiosaka u Beogradu, braće Bajčetića? Ovo je kriminal, verujem da su u velikom dilu sa vlašću, pa slobodno mogu da vršljaju kako hoće!

  • nedjo Vreme: 07.12.2014 17:59h

    ovi prodavci iz kioska su zaista pravi mucenici. poslodavci ih teraju da za mizernu platu rade kao robovi,moraju da ubedjuju kupce da pored ostalog pazare i kojekakve zvake,cokoladice i ostale sitnice.. ovaj bombas potvrdjuje da je sve vise ludaka na slobodi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP