Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UNIŠTIO KARIJERU

Kik-bokser uhvaćen posle krađe!

Autor: E. S. | 28.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Stefan Anđelković (19), reprezativac Srbije u kik-boksu i osvajač 16 medalja, priveden je 21. februara u Smederevu zbog sumnje da je sa Sašom P. (39) i Jovanom S. (30) izvršio tešku krađu, saznaje „Alo“.

Uništio karijeru:  Stefan Anđelković

Uništio karijeru: Stefan Anđelković | Foto: RAS

Naime, oni se sumnjiče da su provalili u Fabriku opeke „Fantini Skijanatiko“ u Mihajlovcu i ukrali robu u vrednosti od oko 300.000 dinara. Kako saznajemo, Stefan i Saša su u magacin ušli preko krova, tako što su odšrafili i skinuli limene table, koje su posle uredno vratili na krov, tako da, u slučaju da nisu otkriveni, ne bi bilo tragova provale, pa bi magacioner nadrljao ni kriv ni dužan.

Samo hapšenje se dogodilo neposredno nakon njihove krađe, kada je interventna patrola policije, na putu Smederevo - Smederevska Palanka kod skretanja za Vrbovac, zaustavila taksi vozilo u kojem su bili vozač Saša P. i suvozač Stefan Anđelković. U prtljažniku automobila nađene su kante s dizelom, isečeni visokonaponski elektrokablovi i alat. Istragom je tad utvrđeno da je Saša P. pozajmio automobil od kolege taksiste i da je sa Stefanom otišao u Ciglanu, gde ih je sačekao i u fabriku uveo radnik obezbeđenja Jovan S.
Stefan je standardni član juniorske reprezentacije pune tri godine, učesnik je svih domaćih i međunarodnih takmičenja. On je osvojio srebrnu medalju na EP 2011. u Italiji, a na SP u Bratislavi 2012. osvojio je prvo mesto.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP