Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! DOŠAO DO NOVIH SAZNANJA U VEZI S PRIVOĐENJEM SILIKONSKE KRALJICE

Klijent prijavio Tijanu jer nije bio zadovoljan uslugom!

Autor: B. J. - A. R. - M. D. | 03.04.2014 - 15:40:00h | Komentara: 8

Vest da je silikonska kraljica Tijana Đuričić (23) privedena, a zatim i osuđena zbog prostitucije, odjeknula je pre dva dana kao bomba, a „Alo!“ je u međuvremenu došao do saznanja da je svedok u stvari bio njen klijent koji ju je prijavio jer nije bio zadovoljan seksualnom uslugom koju pruža. Da li je klijent bio nezadovoljan cenom ili Tijaninim veštinama u krevetu, nije nam poznato, ali je policiji dostavio snimak gde se vidi kako joj daje novac za seksualne usluge.

Tijana Đurić

„Nevinu“ je optužili: Tijana Đuričić | Foto: Oksana Toskić

 

Muškarac koji je prijavio
Đuričićevu bio je njen
klijent i zato je dobio
status svedoka, a policiji
je predao snimak na
kom se vidi da Tijani
daje novac za pružene
seksualne usluge

- Nakon što je policija pozvala Tijanu na saslušanje, jer su postojala operativna saznanja da se bavi prostitucijom, sudija prekršajnog suda joj je izrekao presudu i odredio kaznu od 40.000 dinara i 10.000 dinara zbog fiktivnog prebivališta, koju je platila, zbog čega je iste večeri puštena. Nju je policiji prijavio klijent koji nije bio zadovoljan njenim seksualnim uslugama i dobio je status svedoka. Pored toga što ju je optužio da je pružala seksualne usluge za novac, on je priložio policiji snimak na kom se vidi kako je isplaćuje nakon odrađenog posla, a taj video je zabeležan kao dokaz u istrazi - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak policijkoj istrazi.

Međutim, iako su navodi iz policijske istrage tačni, Tijana Đuričić, koju je „Alo!“ juče i uslikao, i dalje tvrdi da je policija zadržala zbog problema sa dokumentima.

- Ja sam već rekla da je došlo do neke zabune, jer ja sam išla na snimanje emisije „Amidži šou“ i tamo su mi nestali dokumenti, to može da potvrdi i Ognjenova organizatorka Bobana. I to je bilo to, ja sam onda izašla preko dana i startovala me policija, oni su došli sa mnom do stana, i to je to, i priveli su me zato što nemam dokumenta i platila sam kaznu zato što nisam prijavila ovde boravak - izjavila je Tijana za „Alo!“, a na našu konstataciju da su navodi iz policije uverljivi, rekla je:

- To što se pisalo, nije istina i nevina sam, a to ću vrlo brzo i dokazati. Provela sam toliko sati u policiji jer sam čekala, pa su onda roditelji došli po mene, pošto je morao neko da me identifikuje - tvrdi Đuričićeva.
 

Tijana ima maminu podršku!

Nakon što smo dobili informaciju da je Tijana Đuričić privedena i optužena za bavljenje prostitucijom, okrenuli smo njenu mamu Zagorku, koja je tvrdila da je njena ćerka bila u policiji da bi prijavila dokumenta koja je izgubila.- Tijana nije privedena! Izgubila je dokumenta nakon gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji i otišla je da to prijavi. Veoma je uznemirena zbog toga. Nema ni ličnu kartu ni novac, ceo novčanik je izgubila. Čula sam se sa njom i zbog toga je baš uznemirena i nervozna - rekla je Zagorka Đuričić za „Alo!“.

Poslednji komentari
  • Anja Vreme: 03.04.2014 16:05h

    Ova covece izgleda kao juznoamericki skocmis i to u zimskom periodu....

  • tina007 Vreme: 03.04.2014 16:35h

    A taj lik kao korisnik takvih usluga nije uhapsen??????..on je jos navodno svedok xixixi... ne verujem....

  • sasa stankovic Vreme: 03.04.2014 17:37h

    Dali je uopšte svesna u kojem je problemu ? Tijani mora biti jasno da novinari (večinom) ne iznose ovakve stvari u javnost ako nisu dobro upoznati sa pričom, a često imaju dokaze za svoje tvrdnje. Da je drugačije, naplaćali bi se sudskih presuda. Uopšte nije sporno dali je istina ili je izmišljotina ?! Koji je problem nastao pa je mušterija bila prisiljena podnest kriv. prijavu ? Nije ispunila očekivanja za pare koje je dobila, nije htela ovo ili ono itd. itd. Pošto nigde ne postoji fotografija tebe i mušterije, već samo njegova fotografija i njegova izjava, moći ćeš učestvovat u "Pinkovim" emisijama, oni nemaju te skrupuke ?!

  • karalaki Vreme: 03.04.2014 18:01h

    možemo da se podsejavamo taj posao traži stručnost ne samo fizički kontak već itelektualni kontakt prave radnice govore par jezika takođe prate zbivanja u sportu politici i svakodnevnom životu. ova dotična verovatno mu nije ni digla muškost pa se tako našla na listu za odstrel. ovo vam piše bivši hausmeister jednog puf-a vesslštrase u frankfurt-u

  • Sydneysider Vreme: 04.04.2014 00:24h

    "... jer ja sam išla na snimanje emisije „Amidži šou"... Mila majko ko sve ne ide na snimanje emisije??? Nakaradis se, naruzis se, tako postanes popularna i pravo na televiziju! Mozak ti uopste nije potreban, naprotiv. Nikogovici napred, ostali stoj! Zemljo Srbijo sta doceka, i svi posteni gradjane te zemlje koji jos pamte prave vrednosti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP