Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠTA SE OVO DEŠAVA, LJUDI?!

Klinka otela rođaku, kum maloletnu kumicu!

Autor: S. B. - Lj. M. - E. H. | 30.04.2014 - 09:00:00h | Komentara: 4

Devojčica snimala seks svoje rođake, mesecima bio intiman sa svojom dvanaestogodišnjom kumom, pokušao da obljubi dečaka! Ovi šokantni podaci iznenadili su čak i policiju, koja je u Jagodini, Boru i Žitorađi uhapsila i saslušala osumnjičene za ova krivična dela.

Srbiju u jednom danu potresla tri slučaja seksualnog zlostavljanja maloletnika

Srbiju u jednom danu potresla tri slučaja seksualnog zlostavljanja maloletnika | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Policija je u utorak saslušala M. B. (12) i njenu rođaku J. M. (14), učenice centralne OŠ “17. oktobar” u Jagodini, zbog sumnje da su jedna drugu snimale mobilnim telefonom prilikom seksualnog čina sa starijim muškarcem! Slučaj je prijavila majka starije devočice, kojoj se ćerka požalila da je M. B. snimala telefonom dok je navodno imala nasilni seks sa muškarcem.


- Ona je ispričala da joj je mlađa rođaka upala u kuću dok joj je majka radila treću smenu i pozvala je da idu nekuda. Kada je J. M. to odbila, M. B. joj je udarila nekoliko šamara i prisilila je da krene s njom. U automobilu ih je već čekao B. M. (28), inače otac dvoje maloletne dece, koji ih je odvezao u jedan stan u centru Jagodine. Tamo ih je čekao N. M. (25) i odmah odveo J. M. u sobu, gde je imao seks sa njom. U toku seksualnog odnosa, u sobu je upala M. B. i snimila to mobilnim telefonom - rekao je izvor blizak istrazi.
Maloletna M. B. je kasnije ucenjivala J. M. da će snimak postaviti na “Jutjubu”, a potom je snimak pokazivala drugaricama, koje su sve ispričale majci starije devojčice.

Borska policija uhapsila je i G. I. (41) iz jednog sela u okolini zbog sumnje da je bio u seksualnoj vezi sa svojom dvanaestogodišnjom kumom. On se sumnjiči da je sa devojčicom u intimni odnos stupio pre pola godine, kada je imala 11 godina. Prema nezvaničnim saznanjima, oni su bili intimni sve do pre nekoliko dana, kada ih je otkrila devojčicina majka.

- Majka je došla kod nas sa svojom ćerkom i u razgovoru sa devojčicom došli smo do saznanja da je u seksualni odnos sa G. I. stupila u novembru prošle godine. On je kum ove porodice, a od devojčice je stariji 28 godina. On je priznao da je sa maloletnom kumom bio u intimnoj vezi, ali tvrdi da je devojčica na to sama pristala. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog obljube maloletnog lica i određen mu je pritvor do mesec dana - saznajemo nezvanično u policiji.

Policija je uhapsila i T. U. (21) iz sela Držanovac kod Žitorađe zbog sumnje da je uz pretnju nožem pokušao da obljubi dečaka (14) iz susednog sela Samarinovac. Njemu je određen pritvor, a kako nezvanično saznajemo, odranije je poznat policiji.
Poslednji komentari
  • sloba jovanovic Vreme: 30.04.2014 13:15h

    Sve sto se vise pise o ovakvim dogadjajima, njih je sve vise. Podsticu se manijaci i umobolnici. Prestanite to da objavljujete. Objavite samo na koliku je vremensku kaznu umobolni lik osudjen.

  • Ja Vreme: 30.04.2014 13:16h

    Boze Gospode, koliko nastranih ljudi šeta oko nas , a mi nismo ni svesni toga !!!

  • Mina Vreme: 30.04.2014 17:59h

    Strašno je i čitati ovakve stvari, prestanite da objavljujete ove gadosti...Naravno da su krivi monstrumi koji obljubljuju maloletnu decu ali prvenstveno roditelji koji nemaju kontrolu nad svojom decom, dozvoljavaju im svašta da gledaju, da se oblače kao da su pošle u noćni provod i sve to provocira. Obično su takva deca iz porodica koje su nestabilne. ZABRANA IZLAZAKA POSLE 11, KONTROLA TELEVIZIJE, INTERNETA I NARAVNO NAJ BITNIJE, SA KIM I KAKO DETE PROVODI VREME

  • nedjo Vreme: 01.05.2014 21:05h

    sta je bre ovo????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP