Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Klinke poludele za porno-klincem!

Autor: S. B. | 04.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 16

Učenik (14) sedmog razreda osnovne škole u Boru, koji je snimio oralni seks sa učenicom šestog razreda bez njenog znanja, pa snimak prodavao po školi, postao je „velika faca“ među vršnjacima u tom gradu!

Devojčice zatrpavaju učenika ponudama

Devojčice zatrpavaju učenika ponudama | Foto: Profimedia

Čim su mediji objavili ovaj događaj, ovaj dečak je počeo da na svom Fejsbuk profilu počeo da prima na desetine poruka za prijateljstvo. Među porukama našlo se i oko desetak zahteva devojčica koje žele da stupe u intimnu vezu sa četrnaestogodišnjom „zvezdom“. Društvene mreže su prepune komentara o ovom događaju. Posetioci interneta su komentarisali rečima pohvale, kao što su: „Kralj, as, car, legenda...“. Iz borske policije još uvek nema saopštenja o ovom događaju. Svoje izjave o ovom skandalu dao je osumnjičeni učenik, oštećena, ali o svemu su obavešteni i roditelji glavnog aktera ove afere. Prema zakonu, sud ovog učenika može da uputi u vaspitno-popravnu ustanovu u kojoj može provesti od šest meseci do četiri godine. Takođe mu se može izreći blaža sankcija, kao što su školski ukor i pojačani nadzor roditelja.

Poslednji komentari
  • sasas Vreme: 04.05.2014 11:08h

    mozda bi bilo da ode na duže u popravni dom,pošto očito ne postoji drugi način da se omladini koja se formira u pkruženju prostakluka,pošalje poruka da je to dno dna ponašanje...kakvi roditelji tu mogu da vrše nadzor...roditelji jedino indirektno mogu da pretpostave kakvo ponašanje može da ima za posledicu ovu patologiji...sigurno taj mali manijak ima jos neke paralelne ekspresije...devojčica i ta sigurno iam još neka neobična interesovanja i ispade...

  • Nikola Vreme: 04.05.2014 11:43h

    Cetiri godine za `cara` u vasp. popravnoj ustanovi. Cisto radi poruke drugima koji bi da postanu `face` preko noci. Sta drugo?

  • Orangutan Vreme: 04.05.2014 12:38h

    Malog treba posebno usuditi sto mu se te klinke sada same nude. Lose utice na tu postenu celjad i socijalisticku omladinu.

  • Sanja Vreme: 04.05.2014 16:05h

    Ako ne u popravni, neka ga ibace iz škole. Inače će se jadna mala glupača koja je ipak žrtva u priči, morati da se ispiše iz škole, jer će ruganje na nju ostaviti trajne psihičke posledice, a on je eto, postao junak. Jadno ovo društvo, kad nam na ovakvima svet ostaje :(

  • jazakon Vreme: 04.05.2014 16:22h

    a sta cemo s njom? oralno zadovoljava decaka u toaletu u 6. razredu osnovne skole?! dobrovoljno!!i jos na snimku kaze - jao nemoj molim te da snimas!! ma ne, nece, uopste!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP