Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST MAJKE MAJE GOSTIĆ (20), ČIJI UBICA OSMU GODINU IZMIČE PRAVDI

Ko je monstrum što mi ubi dete?!

Autor: J.Paunović | 22.03.2015 - 14:51:00h | Komentara: 0

- Rešavaju se ubistva gotovo svakog dana, samo ubicu moje ćerke više od sedam godina niko ne može da nađe. Obradujem se kad se neki slučaj okonča jer znam kako je bilo roditeljima dok su čekali ono što ja godinama čekam - ime monstruma koji mi je ubio dete - počinje svoju ispovest Tanja Gostić (43), majka Maje (20), koja je likvidirana zajedno sa svojim dečkom Željkom (22) i njegovim roditeljima Zoranom (48) i Dragicom (43) Obradović 2007. godine u stanu u Spasenovićevoj ulici, u beogradskom naselju Žarkovo.

Maja Gostić

Maja Gostić

Idu dani, prolaze meseci, godine, a Tanja Gostić ostaje bez odgovora na pitanje ko je tog dana, na veliki praznik Svetu Petku, presudio njenoj ćerki i tročlanoj porodici Obradović.

Maja i Željko

Maja i Željko

Išla je Tanja posle ubistva stalno u policiju, zvala inspektore, pokušavala da nađe neki detalj koji bi je odveo do ubice. Uzaludan je to bio posao. Svi su je dočekivali prijatno i fino, ali na glavno pitanje nije bilo odgovora.

Tanja Gostić

Tanja Gostić

- Kažu u policiji da rade. Da slučaj ne zaboravljaju. Hrabre me da će to rešiti. Svaki put se rasplačem, kao da ponovo preživljavam ubistvo svog deteta. Nema dana da je ne pomenem. I dalje ne znam zašto je ubijena. Ubeđuju me prijatelji da je nešto znala o građevinskim poslovima Obradovića. Meni o tome nije ništa pričala. Možda je ubica znao nešto što ja nisam. Znam da me nikada ne bi slagala i da je njen momak Željko imao neki problem, istog trenutka bi mi ispričala - nastavlja priču majka Tanja.

Obradovići

Obradovići

Savršeno ubistvo?!

Ubijeni Zoran Obradović najverovatnije je poznavao ubicu ili više njih, s obzirom na to da ulazna vrata nisu bila provaljena.   
- I sada, sedam godina kasnije, pitam se kako nije ostavljen nijedan trag koji bi odveo policiju do ubice. Zar je moguće da postoji savršeno ubistvo?! - pita se Tanja Gostić.


Nikada, kako kaže, ne može da zaboravi dan kada se na njenim vratima pojavio policajac. Tražio je da priča sa njenim suprugom i rekao mu da mu je ćerka ubijena.

- Obdukcija je pokazala da su joj pucali dva puta u glavu. S obzirom na to da su hici bili iz dve vrste oružja, verujem da su bila dvojica ubica. Svi su izrešetani, osim moje Maje - priča majka u nadi da će svaki detalj pomoći da se reši četvorostruko ubistvo.

Pomirili se tri dana pre masakra
Ubijena Maja Gostić je tri dana pre ubistva ostavila Željka Obradovića. Međutim, zaljubljen u nju, on se pojavio na vratima njenog stana sa crvenom ružom u ruci. Na Svetu Petku, otišla je kod Obradovića kako bi proslavili useljenje u stan. Tog dana, ubica ih je sve izrešetao i pobegao.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP