Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ĐORĐE MIŠKOVIĆ SAHRANJEN JUČE NA NOVOM GROBLJU U BEOGRADU

Kolege tajkuni ispratile Miškovog oca!

Autor: M. Keranović | 05.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Đorđe Mišković (88), otac Miroslava Miškovića, sahranjen je juče u porodičnoj grobnici na beogradskom Novom groblju. Osim najbližih, sahrani su prisustvovali i prijatelji i saradnici porodice Mišković, među kojima su bili i biznismeni Milan Beko, Toplica Spasojević, Milo Đurašković, Branislav Grujić, Vidoje Ristović, kao i advokat Zdenko Tomanović, branilac Miškovića i Joce Amsterdama. Niko od političara nije smeo ili nije hteo da se juče pojavi na groblju u Ruzveltovoj ulici.

Miroslav se od oca  oprostio velikim cvetnim  vencem na kojem je  pisalo: „Poslednji  pozdrav voljenom ocu”

Miroslav se od oca oprostio velikim cvetnim vencem na kojem je pisalo: „Poslednji pozdrav voljenom ocu” | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Porodica je na Novo groblje počela da pristiže oko 14.15. U crnom BMW-u sa zatamnjenim staklima prva se pojavila Ivana Mišković Karić, ćerka Miroslava Miškovića, sa suprugom Goranom Karićem, sinom Maksimilijanom (10) i ćerkom Miom (6).

Vidoje Ristović  i Milan Beko

Vidoje Ristović i Milan Beko | Foto: Zoran Ilić


Nedugo potom došao je i Miroslav Mišković i njegov sin Marko sa suprugom Jovanom Nikolić. Dok su čekali da uđu u kapelu, Miroslava je grlila njegova unuka Mia.

Marija Tarlać  i Sandra Perović

Marija Tarlać i Sandra Perović | Foto: Zoran Ilić


- Da li mora i danas - upitao je Marko Mišković novinarske ekipe koje su fotografisale porodicu dok je ulazila u kapelu.

Inače, pre dolaska porodice, nedaleko od ulaza u Novo groblje, već su bili poređani venci koje je kupila familija Mišković. Tako je na jednom pisalo: „Poslednji pozdrav voljenom dedi“, a na drugom „Od unuka Marka sa porodicom“.

Miroslav Mišković  i Dan Tana

Miroslav Mišković i Dan Tana | Foto: Zoran Ilić


Među prvima koji su ušli u kapelu kako bi porodici izjavili saučešće bili su biznismeni Branislav Grujić, Toplica Spasojević, kao i porodica Jovane Nikolić - njen otac Božidar Nikolić, poznati režiser, i rođena sestra Maša Karić, supruga Bojana Karića. Milan Beko došao je oko 14.45, dok je među poslednjima koji su izjavili saučešće porodici bio advokat Zdenko Tomanović.

Toplica Spasojević

Toplica Spasojević | Foto: Zoran Ilić


Posle opela u kapeli, koje je počelo u 15 sati, povorka se uputila ka porodičnoj grobnici na parceli 88. Na čelu povorke bili su Marko Mišković, koji je nosio krst, Ivana Mišković Karić, koja je nosila žito sa svećom i njena ćerka Mia, koja je držala pradedinu sliku.

Đorđe Mišković (1926-2014)

Đorđe Mišković (1926-2014) | Foto: Boško Karanović


Đorđe je sahranjen u crnoj mermernoj porodičnoj grobnici. Oproštajni govor niko nije održao, a Miroslav se od oca oprostio velikim cvetnim vencem na kojem je pisalo „Poslednji pozdrav voljenom ocu“.

Sahrani su prisustvovali i Ivana Veselinović, potpredsednica „Delte“, biznismen Vidoje Ristović, poznatiji kao muž voditeljke Nikoline Pišek, zatim košarkaš Dragan Tarlać sa suprugom, inače, bivšom manekenkom Marijom Tarlać (ex Maćić), novinarka RTS-a Sandra Perović...

Ivana, Marko  i Mia

Ivana, Marko i Mia | Foto: Boško Karanović

Prošle godine sahranio majku


Miroslav Mišković pre više od godinu dana sahranio je majku Vericu. On je tada bio u pritvoru, a od suda je dobio dozvolu kako bi prisustvovao sahrani, koju je obezbeđivalo nekoliko stotina pripadnika Žandarmerije.


Ćaskali o novoj vladi
Čekajući da počne opelo Milan Beko, Branislav Grujić, Vidoje Ristović i Toplica Spasojević ćaskali su nedaleko od kapele. Spasojević je kazao da je optimističan po pitanju nove vlade, navodeći da veruje da će predstojeći period biti dobar i za biznis, a pominjali su i nedavno ubistvo Arkanovog telohranitelja Radeta Rakonjca i ranjavanje dvojice njegovih prijatelja.

Poslednji komentari
  • Stojan Vreme: 05.04.2014 09:38h

    Ovo nije moglo da prodje bez Sandre Perovic?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP