Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJNA NEZGODA

Kolima rasturio pekaru i povredio radnicu

Autor: B. N. | 13.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kasno preksinoć u Kragujevcu, I. Đ. (40), koji je vozio „fijat dolbo“, uleteo je u pekaru u naselju Stanovo. U ovom incidentu, osim vozača, povređena je i radnica uništene pekare „Jaca“ Dragica P. (49), koja je samo pukom srećom preživela.

Uništena pekara

Uništena pekara | Foto: N. Raus

Nesreća se dogodila u ulici Kraljevačkog bataljona oko 23 sata, kada je I. Đ., koji je, kako saznajemo u policiji, imao više od jednog promila alkohola u krvi, automobilom bukvalno uleteo u pekaru i skoro je sravnio sa zemljom. Dragica P. je juče puštena na kućno lečenje posle saniranja povreda, koje na sreću nisu teške. Nju je iz lokala izvukao vlasnik hamburgerdžinice koja se nalazi pored pekare.


- Dragicu nije udario automobil, već roštilj koji je pao na nju. Iz loma je samo virio branik „fijata“. Kad su je izvukli, lice joj je bilo krvavo - kaže vlasnik pekare Goran Pavlović.

Vozač je išao iz pravca Kraljeva prema Kragujevcu. Po svemu sudeći je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i kod takozvane Grošničke stanice prešao preko desne ivice kolovoza i uleteo u pekaru. On inače radi za privatnu firmu, a „fijat“ koji je vozio je pikap verzija, odnosno dostavno vozilo.

Sreća u ovoj nesreći i što je neki minut ranije Dragičina koleginica iz susedne ćevabdžinice otišla iz lokala. Njih dve su htele u noćnoj smeni da popiju kafu. Vlasnik kaže da su obe mogle da poginu da su sedele tamo gde obično piju kafu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP