Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRAMNO!

Komandir policije švercovao azilante

Autor: Mondo / Novosti | 26.06.2013 - 13:37:00h | Komentara: 1

Nekadašnji komandir policije u Loznici Slaviša Mitrović koji je, u međuvremenu, raspoređen za pomoćnika komandira policije u susednom Krupnju, uhapšen je u utorak ujutru, kod Preševa, kada je zatečen, kako vozi grupu azilanata, koji su, po svoj prilici, ušli u našu zemlju iz Makedonije.

Hapšenje imigranata - Ilustracija

Hapšenje imigranata - Ilustracija | Foto: MUP Srbije

Prema saznanjima "Novosti", ovo nije prva "tura" azilanata, koja je krenula ka unutrašnjosti Srbije, pod "vođstvom" ovog policijskog starešine. Mitrović je, po svoj prilici, duže vremena bio pod budnim okom, ne samo policije, već najverovatnije i drugih službi iz kojih su smenjeni ili ražalovani njegovi nekadašnji prijatelji, kojima se, ukazuju dobri poznavaoci prilika, takođe, "smeše" lisice.

"Ovo ne bi moglo tako lako da se odvija da akteri nemaju dobre veze na mestima gde ih ne bi smelo biti. Ali baš oni koji su bili plaćeni i dužni da se bore protiv tog zla, očigledno je da su jednom nogom bili u službi, a drugom u kriminalu", kažu za "Novosti" upućeni u ovaj biznis.
Mitrovićevo hapšenje, tvrde sagovornici lista, moglo bi da doprinese "odmotavanju klupka" kriminala u Loznici. Sada bi, konačno, kako se ukazuje, mnoge mutne radnje iz, ne tako davne prošlosti mogle da isplivaju na videlo.
U vreme najčešćeg ukazivanja na kriminalne prilike u Loznici i okolini, kao i sprezi kriminalaca sa leve i desne obale Drine, u vreme kada je Mitrović bio komandir policije u ovom gradu, tri puta je demoliran automobil, u strogom centru, dopisnika "Novosti" Vladimira Mitrića, a potom je on brutalno premlaćen, na kućnom pragu.
Zbog opstrukcije u istrazi protiv napača, inače, kako se sumnjalo, bivšeg policajca, Mitrić je, u više navrata, ukazivao i na Mitrovićevo ponašanje u tom predmetu, ali je sve ostalo "mrtvo slovo na papiru". Na jednom od suđenja, Mitrović je čak javno priznao da policija, posle napada na dopisnika lista, nije htela da izađe na mesto incidenta.
Mitrović je, inače, istina neformalno, slovio kao "već viđen" kandidat za načelnika Policijske uprave u Šapcu, posle izbora 2008. Sada će, možda, ukazuje se, na površinu izaći svi oni koji su urgirali za njega, ali i za njegove bliske saradnike i prijatelje u policiji, među kojima su i oni koji se kriju iza privatnih auto-otpada, legla kriminala u gradu..., navode "Novosti".
Poslednji komentari
  • bosanac Vreme: 30.06.2013 20:43h

    ovaj jaran se bas zaigrao,a navikao iz vremena dok je cuvao granici sa bih..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP