Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO

Komšija: „Neši su ruke bile krvave do lakata!”

Autor: B. Jelovac | 16.12.2012 - 08:25:00h | Komentara: 1

“Čuo sam lupnjavu. Krenuo sam niz stepenice ka stanu Bučevaca. Iz stana je izašao Neša. Ruke su mu bile krvave do lakata, a u njima je držao krvavu letvu! Izgledao je kao drogiran, nekog ludačkog pogleda i rekao mi: ‚Nemoj ovamo, ja sam sve već završio!‘

Soba u kojoj se dogodio krvavi pir

Soba u kojoj se dogodio krvavi pir | Foto: M. Milanković

Onda se okrenuo nazad ka stanu i video sam kako udara Branislava”, opisuje Beograđanin Koča Nešković šokantni susret sa Nebojšom Raonićem (24), koji je preksinoć ubio svoju babu Olgu Raonić (79) i tetku Savetu Bučevac (61) i teško povredio tetka Branislava Bučevca (72) u stanu u ulici Nikolaja Gogolja 90 na Banovom brdu.


Raonić je, kako “Alo!” saznaje, smrtonosne povrede nesrećnim ljudima naneo tako što je istrgao letvu od kuhinjskog praga i brutalno ih pretukao njom. On je uhapšen dva sata nakon zločina u naselju Rakovica, a u petak je došao kod Bučevaca kako bi tražio novac. Nakon prepirke sa bakom i tetkom, koje su u kuhinji pržile palačinke, dohvatio je kuhinjski nož, kojim je zamahnuo, ali ih nije povredio. Nakon toga istrčao je iz stana i spustio se u obližnju prodavnicu, gde je tražio da mu daju nož da popravi automobil. Kako su imali samo reckasti za hleb, odmahnuo je rukom i vratio se u zgradu. U međuvremenu Saveta je pozvala svog sina da dođe da smire Nebojšu i zaključala vrata. Međutim, Nebojša ih je provalio, istrgao prag i počeo sa svojim krvavim pirom. Komšija porodice Bučevac Koča Nešković potom je usled nesnosnog lupanja koje se čulo odjurio do stana.

Ubica prvo potegao kuhinjski nož: Komšija Nešković

Ubica prvo potegao kuhinjski nož: Komšija Nešković | Foto: M. Milanković

- Kada mi rekao da ne ulazim u stan, ustuknuo sam. Nebojša je visok i krupan momak, a tako okrvavljen i izbezumljenog pogleda bio je još strašniji, pa nisam smeo protiv njega. Vratio sam se na vrh stepenica. On je ušao u stan... Udarao je po telu svog tetka, koji je ležao na podu. Činilo mi se bar sedam puta... Onda je istrčao - priča šokirani Nešković.


Lekari Urgentnog centra i dalje se bore za život Branislava Bučevca, dok su njegova supruga Saveta i njena majka Olga Raonić preminule odmah od zadobijenih povreda. Nesrećna Olga je živela na Žabljaku, ali je svake godine preko zime dolazila kod ćerke u Beograd, pa se tako i u petak zadesila tu. Porodicu Bučevac komšije opisuju kao divne i mirne ljude, a isto važi i za bračni par Raonić, koji je sa sinom živeo na Vidikovcu. Kako pričaju komšije, Nebojšin otac je građevinski preduzetnik i izuzetno vredan čovek, kao i njegova majka, Nebojšina sestra igra odbojku u inostranstvu, dok većinom kažu i da samog Nebojšu znaju kao mirnog i fino vaspitanog momka. Ipak, retki tvrde da se “neko vreme šuškalo da diluje drogu”.
 
Poslednji komentari
  • Ahmadinejad Vreme: 17.12.2012 22:32h

    Sto> Jel' poturica?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP