Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT NA KARABURMI

Kontrolori opet pretukli „švercera“!

Autor: Ekipa Alo! | 25.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 6

Dvadesetšestogodišnji M. P. teško je povređen na autobuskoj stanici na Karaburmi u Beogradu, gde su ga pretukli kontrolori „Bus plusa“!

Incident  na Karaburmi

Incident na Karaburmi | Foto: Nebojša Marković

Rasprava, a potom i fizički obračun, dogodio se juče oko 12.30 u ulici Marijane Gregoran, ispred broja 48. Nakon što je pretučen, M. P. je ekipa Hitne pomoći prevezla do Urgentnog centra, gde mu je ukazana pomoć, a četvoro kontrolora su nakon što su dali izjave policajcima nastavili posao.

„Bus plus“: Sve po proceduri


U „Bus plusu“ kažu da su njihovi radnici „poštovali proceduru“. „Pošto mladić nije imao kartu, kontrolor mu je tražio dokumenta. On je to odbio pa je zamoljen da izađe iz autobusa. Međutim, mladić je počeo da psuje i uhvatio je kontrolora za vrat. Kontrolor ga je u samoodbrani odgurnuo. Posle toga nije bilo tuče“, kažu u „Bus plusu“.

Kako nezvanično saznajemo, sukob je izbio u autobusu na liniji 25, a kulminirao je tučom na autobuskoj stanici. Prema rečima očevidaca, nakon izlaska iz autobusa, rasprava mladića i kontolora je bila sve žustrija.

- Kontrolori su okružili mladića. U jednom trenutku, najstariji među njima je zamahnuo i udario nesrećnika u lice. Od siline udarca, njemu je prokrvario nos, a onda je nastao opšti haos. Ljudi koji su bili na stanici su se umešali, razdvojili zavađene i pozvali policiju i Hitnu pomoć - kažu za „Alo!“ očevici ove tuče.

Mladić M. P. je zbrinut na odeljenju neurohirurgije zbog povreda glave, a nakon opservacije, biće pušten kući. Nezvanično, u policiji saznajemo da svi iskazi svedoka govore da je kontrolor D. J. izvukao mladića iz autobusa, nakon čega ga je tukao.
Poslednji komentari
  • Krle Vreme: 25.12.2012 08:16h

    Vidis kako kontrolori tuku i sve vreme dok tuku oni "postuju proceduru"... Jooooj da smo normalna zemlja pa da sad lepo tuzis i grad i Bus plus i onda jos privatna krivicna tuzba protiv njih... smesno...

  • Vasilije Vreme: 25.12.2012 12:03h

    Kontrolor nema pravo da insisitira da mu putnik pokaže lična dokumenta, kao ni da fizički izbacuje putnika iz vozila. Kao što im je i rečeno na obuci, jedino mogu da zovu komunalnu policiju ! Putnici treba uvek da snimaju razgovor sa kontrolorom (mobilni, kamera, diktafon, itd.), kako bi isti bili sprečeni da lažno prikazuju svoju "akciju". Agresivnost kontrolora je posledica obećanog procenta od svake naplaćene kazne, od strane poslodavca, koji je pod krivičnom istragom zbog očiglednog kriminala, koji traje već 11. mesec !!! Pozivam sve građane na solidarnost i spremnost da snime ponašanje kontrolora i svedoče na sudu !!!

  • pavle Vreme: 26.12.2012 01:24h

    e posle im kriv djavo kad dobiju po nosu kamo srece da je ko u americi da im covek uzme jedno milion dolara

  • Goran Vreme: 26.12.2012 13:18h

    Uzrok je švercovanje putnika. Sve nakon toga, bahato ponašanje kontrolora, eventualno i švercovanog, sukob, tuča... Sve su to posledice. Nije po proceduri da kontrolor bije, ali nije po propisu ni da se neko švercuje. Dok dodje komunalna policija, autobus je stigao na odredište svercera i on će tada naravno već da izadje. Da li bi trebalo da autobus stoji u mestu sve dok se svercer ne smiluje i izadje? Ne verujem da je to prihvatljivo, a li definitivno je teško naći pravo rešenje. Na ovaj način imamo preskup prevoz, a veoma loš. Svi nezadovoljni...

  • zz Vreme: 26.12.2012 15:20h

    Treba pozvati gardjane i da placaju karte i da snimaju ponasanja onih koji osim sto se svercuju jos se i bahato ponasaju!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP