Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

AUTOBUS SLETEO S PUTA:

Košarkašice lakše povređene, stigle u Kragujevac!

Autor: Kurir | 17.11.2014 - 08:39:00h | Komentara: 0

Četiri košarkašice ženske kadetske ekipe "Radničkog" iz Kragujevca i jedna majka lakše su povređene sinoć kod sela Županjac na putu Šabac-Valjevo, kada je autobus kojim su se vozile sleteo sa puta, izjavila je Tanjugu trener tog ekipe Vesna Despotović, koja je takođe bila u tom autobusu.

Košarkašice Radničkog

Košarkašice Radničkog | Foto: kosarka24.rs

"Povrede koje imaju košarkašice su istegnuće vrata, povreda vilice, polomljen prst i posekotine po licu, dok je najteže povređena majka jedne košarkašice koja ima povredu ramena kao i posekotine", rekla je Despotović i dodala da su ostali ugruvani.

Prema njenim rečima, autobus u kojem je bilo 13 košarkašica, troje roditelja i ona kao trener, sletelo je sa puta kod sela Županjac i svi su rano jutros stigli u Kragujevac, posle ukazane pomoći u valjevskoj bolnici.

"Na jednoj krivini vozač je izgubio kontrolu nad autobusom, posle čega je sleteo sa puta, potom smo se kretali preko nekih livada i bukvalno smo uleteli u jedno dvorište", rekla je Despotović.

Naglašavajući da su meštani odmah pritrčali u pomoć, Despotović je rekla da su svi iz autobusa smešteni u domu "Županjac" vlasnika Branka Racića gde su se okrepili toplim čajem i sokom,a povređeni su prevezeni u bolnicu u Valjevu.

Ženska kadetska ekipa KK "Radnički" vraćala se sa utakmice prvenstva Srbije u Šapcu. U ekipi su dve devojčice koje imaju 16 godina, a sve ostale imaju 13 ili 14 godina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP