Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENOG ZA VIŠEMILIONSKU UTAJU POREZA JOŠ NIJE POSETILA PORODICA

Kosmajac gladuje i ne menja gaće!

Autor: D. Ćuruvija - M. Dudvarski | 13.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Dragoslav Kosmajac (61), koji je u nedelju uhapšen zbog utaje višemilionskog poreza, pet dana je u istom donjem vešu, jer mu porodica još nije donela garderobu, saznaje „Alo!“. Najveći srpski narko-bos, kako ga je označio predesednik Vlade, pored toga i gladuje, jer još od kuće nije dobio paket sa hranom, pa se hrani na zatvorskom kazanu.

Još u istoj odeći: Hapšenje Kosmajca

Još u istoj odeći: Hapšenje Kosmajca | Foto: MUP

- Njega još nije posetio niko od porodice iako su juče na to imali pravo, pa tako još nije dobio garderobu da se konačno presvuče. Takođe, Kosmajac nema ni novac za zatvorsku kantinu u kojoj bi mogao da kupi jelo po izboru, pa je prisiljen da jede hranu iz zatvorske menze. On će ubuduće imati pravo na dva paketa mesečno od kuće, a kasnije će porodica moći i da mu svaki dan donosi ručak. Kosmajac, ipak, ima neku privilegiju jer je smešten u renoviranom bloku CZ-a i u sobi je sa jednim cimerom - kaže izvor našeg lista.

Ovaj luksuz neko vreme će zaboraviti: Vila na Zvezdari

Ovaj luksuz neko vreme će zaboraviti: Vila na Zvezdari | Foto: RAS


Kosmajca je juče jedino posetio njegov advokat Đorđe Simić, koji nam je rekao da je počeo da intezivno priprema odbranu sa svojim klijentom. On je užurbano sa sudskim spisima juče oko 11.30 ušao u zatvor u posetu svom klijentu, sa kojim je pričao skoro sat vremena.

- Mogu samo da kažem da smo počeli sa pripremom odbrane - kratko nam je rekao Kosmajčev advokat po izlasku iz Centralnog zatvora.
Upitan o zdravstvenom stanju svog klijenta, Simić je rekao da je njegov klijent srčani bolesnik.
- Ima više ugrađenih stentova. To je sve što mogu da vam kažem - dodao je on.

Advokat je dodao i da njegovog klijenta očekuju još saslušanja iduće nedelje pošto su postupci za koji se sumnjiči, kako nam je rekao, podeljeni u nekoliko predmeta. Kosmajac se tereti za zloupotrebu službenog položaja za šta mu je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Kumice: Dragana Milošević i Milica Zafirović

Kumice: Dragana Milošević i Milica Zafirović

EPS ćuti o zapošljavanju Kosmajčeve ćerke


Saznanja „Alo!“ da su Kosmajčeva ćerka Milica Zafirović i kumica Dragana Milošević (26), inače bivša plesačica i učesnice rijaliti programa “Farma”, misteriozno zaposlene u Elektroprivredi Srbije juče u ovom preduzeću nisu želeli da komentarišu. Na naše pozive, kao ni na imejl, nisu odgovarali. U Srpskoj naprednoj stranci juče su nam rekli da nemaju komentar u vezi sa zapošljavanjem Kosmajčeve ćerke.
- Nemamo komentar niti se bavimo zapošljavanjem - rečeno nam je u informativnoj službi SNS.
Kako je „Alo!“ pisao, Kosmajčeva ćerka Milica Zafirović prošle godine je počela da radi kao samostalni saradnik za finansijsku kontrolu u Sektoru za ekonomsko-finansijske poslove, koji spada u Direkciju za finansije i administraciju u EPS snabdevanju, dok je njena kuma Dragana Milošević sa plesačkog podijuma 2012. došla na mesto asistenta v.d. generalnog direktora EPS-a Aleksandra Obradovića. Prethodno je volontirala u Informativnoj službi SNS-a.

Poslednji komentari
  • nnn Vreme: 13.11.2014 11:07h

    neka mi neko sada kaze kako ovaj nije bio uhapsen za 12 godina DS vlade, ako ni zbog cega drugog a ono zbog te impovine na koju nije placen porez? ko ga je stitio?

  • ddd Vreme: 13.11.2014 15:05h

    Pa štitio ga Vučić, koji je samo nastavak DS-a. Ono što se njima gadilo da rade on čini s ponosom.

  • Chega Vreme: 13.11.2014 20:16h

    Sto da menja gace? 80% nasih muskaraca ih menja jednom nedeljno, tada i kosu peru. Da ne prehlade NE DAJ BOZE! Ne kapiraju koliko se oseca, da ne kazem bazdi kad ne menjaju ves. Tacno se osete smrdljivci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP