Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NARKO-BOS DOLAZIO U MUP

Kosmajac tražio od Roćka da mu skine policiju s vrata!

Autor: S. Vojinović | 10.07.2014 - 18:18:00h | Komentara: 4

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Aleksandar Vučić označio je kao glavnog narko-dilera u Srbiji, pre nekoliko meseci se u zgradi MUP-a u Novom Beogradu sastao sa tadašnjim načelnikom UKP-a Rodoljubom Milovićem! Do sastanka, na kojem je Kosmajac tražio da mu Milović skine policiju sa vrata, došlo je na preporuku jednog zaštićenog svedoka, otkriva „Alo!“.

Naš izvor iz vrha policije objašnjava da je Kosmajac tada došao da se žali na Protivterorističku jedinicu (PTJ), koja mu je razbila vrata prilikom akcije „Grom“, i da izdejstvuje da ga pripadnici PTJ-a više ne diraju.

Dragoslav Kosmajac

Dragoslav Kosmajac 

- Iako je Kosmajac kao građanin zakazao sastanak u kabinetu UKP-a, naše informacije govore da je kod generala Milovića došao na preporuku jednog zaštićenog svedoka, koji je blizak nekim strukturama u policiji. Tražio je da mu general skine sa vrata PTJ, odnosno da mu više ne dolaze na vrata, a da ih on neće tužiti zbog razbijenih vrata - otkriva izvor „Alo!“ iz MUP-a Srbije.

Rodoljub Milović

Rodoljub Milović

 Međutum, samo nekoliko dana nakon sastanaka sa Milovićem, Dragoslav Kosmajac je podneo je tužbu beogradskom sudu protiv Protivterorističke jedinice (PTJ) kojom traži odštetu od 10.000 evra! U tužbi se traži da mu država nadoknadi štetu koja je nastala razbijanjem ulaznih vrata na njegovoj vili na Zvezdari prilikom pretresa, sredinom januara ove godine u policijskoj akciji „Grom 2“.

Inače, „Alo!“ otkriva još neke detalje do kojih je došla policija. Recimo, otkriveno je da je Kosmajac u poslednjih nekoliko meseci bar jednom mesečno išao u Francusku i odatle se svaki put vraćao bogatiji za 30.000 evra.
- On se uglavnom u Parizu sastajao sa narko-dilerima, od kojih je uzimao procenat od prodate droge, koji nije bio ispod 30.000 evra - dodaje isti sagovornik.


Milović: Sreli smo se u kancelariji jer je Kosmajac hteo da tuži UKP!

Rodoljub Milović je za „Alo!“ potvrdio da se sreo sa Kosmajcem, ali da je on pretio da će da tuži UKP, a ne PTJ.

- Tačno je da smo se videli, tražio je prijem i ja sam ga primio po zakonu u svojstvu građanina, a ne po preporuci zaštićenog svedoka. Rekao je da hoće da tuži UKP zato što mu je policija razbila vrata. Rekao je da su mu policajci kada su ušli u kuću rekli da su to uradili po mom nalogu. Ja sam mu rekao - u redu, tuži! Pitao je ko je izveo akciju, a ja sam mu rekao - UKP zajedno sa beogradskom policijom. Omogućio sam mu tamo kontakt, a šta je bilo u beogradskoj policiji posle, zaista ne znam - priča Milović.

Štek u Bosni!

Dragoslav Kosmajac se i dalje skriva u BiH, posle prvobitnog bekstva iz Srbije u Crnu Goru.
- Prema operativnim podacima koje imamo, Kosmajac se već izvesno vreme nalazi na teritoriji Bosne i on je pod kontrolom službi - priča izvor iz policije. 
Poslednji komentari
  • olga Vreme: 10.07.2014 20:47h

    Tu nema nikakvog krivi;nog dela Milovića.Nisam advokat ni jedne strane,ali da bi neko bio osuđen kao narkodiler mora biti uhašpšen sa drogom,a to očigledno nije slučaj sa Kosmajcem jer policija očigledno nema dokaza da bi tužilaštvo pokrenulo istragu.Provera imovine je druga priča i ako nema dokaza o poreklu treba da bude oduzeta.Imovinu bi trebalo proveravati svim političarima,sudijama ,tužiocima kao i vrhuški MUP-a,a ne samo kriminalcima.

  • slavisa Vreme: 11.07.2014 00:34h

    On je amater ako je uzimao 30000 evra mesecno od droge.ON NIJE GLAVNI

  • dragan Vreme: 11.07.2014 10:50h

    Gospodjo Olga,potpuno ste u pravu!Nece nikome da prvo provere imovinsku kartu,zato sto su nasi politicari basnoslovno bogati,od pljackanja naroda,a svi ovi mafijasi imaju zastitu od politicara,policije I sudstva!Po mojoj proceni,tonucemo sve dublje,ali narod nece se dozvati pameti,da uzme zakon u svoje ruke,oformi komisiju I krene redom unazad 20.godina sa proverom imovinskog statusa,svakog drzavnog sluzbenika,u njih spadaju I policija,tuzilastvo I sudije,onda mozemo da pricamo o pravoj drzavi,do onda...

  • Cika Dacina deca Vreme: 11.07.2014 19:19h

    Pa nece valjda Kosmajac doci kod mene. U selu u kojem zivim saobracajni policajac ima 15 slepera, kucu, stanove, lokale, vikendicu, nov audiA6, nekoliko punta, golf6, mercedesC,VW karavane-ne znam da li jos nesto. Ima ih jos 2 na 100m od mene, imaju malo manje imovine. Ko ce njemu, a i njima ispitati poreklo. Odrastao ispod cardaka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP