Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE HTEO DA PRIĐE GLUMCU

Kostnerovog „kaskadera“ odveli u „Lazu“

Autor: J. Paunović | 16.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Beogradska policija uhapsila je mentalno obolelog mladića, koji je pokušao da dođe do slavnog glumca Kevina Kostnera, kako bi mu predložio da uzme njega za jednu od uloga u novom filmu „Three Days To Kill“, koji se snima kod hotela „Jugoslavija“, saznaje „Alo!“. Uhapšeni čovek je prevezen u bolnicu „Dr Laza Lazarević“, gde će biti zadržan na lečenju.

„Vežbamo, kume.  Probamo za film. I ti ćeš  ovo isto da radiš, samo sutra“: Kostner juče u Beogradu

„Vežbamo, kume. Probamo za film. I ti ćeš ovo isto da radiš, samo sutra“: Kostner juče u Beogradu | Foto: Đorđe Kojadinović

- Momak je pokušao da priđe ekipi koja je snimala film. Tu ga je obezbeđenje zaustavilo. Do dolaska policije govorio je da samo želi da dođe do Kevina jer je „dobar glumac i kaskader“. Pominjao je i Uroša Ćertića iz „Velikog brata“ kao svog idola. Želeo je da mu pruže samo jednu priliku, kako bi pokazao koliko je dobar i vičan. Tražio je samo da popriča sa glumcem - objašnjava naš izvor.

Prema našim saznanjima, uhapšeni čovek nije bio naoružan niti je želeo da povredi Kevina Kostnera.

- Sebe je smatrao pravom osobom za njegov film. Tvrdio je da ima iste sposobnosti kao i naš poznati kaskader koji je skoro izbačen iz kuće Velikog Brata. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja ga je u pratnji policije odvezla u bolnicu. On do sada nije zvanično lečen niti je imao slične ispade - dodaje naš sagovornik.

Holivudska zvezda Kevin Kostner obišao je prekjuče hotel „Jugoslavija“, gde je juče počeo sa snimanjem filma „Three Days To Kill“.
- Sviđa mi se ovde. Lepo je. Još nisam mnogo toga video, ali nadam se da ću narednih dana imati vremena da obiđem grad - rekao je novinarima Kevin Kostner, koji je prvo veče u Beogradu proveo u restoranu „Maska“, gde je uživao u rolnicama od plavog patlidžana i bifteku, dok je za piće naručio pivo.

Kevin nije obavešten

Kako „Alo!“ saznaje, snimanje filma nije narušio uhapšeni čovek.
- Kevinu nije preneto ništa u vezi sa mentalno obolelim čovekom. Niko nije želeo da se unosi nervoza u ekipu- objašnjava naš sagovornik blizak celom slučaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP