Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MLADIĆ IZGUBIO ŽIVOT U LOVU:

Kraljevačka policija uhapsila čoveka (60) zbog ubistva iz nehata!

Autor: Tanjug | 11.01.2015 - 15:32:00h | Komentara: 4

Sumnja se da je danas oko podneva, prilikom lova u selu Zakuta kod Kraljeva, došlo do nehatnog opaljenja iz lovačke puške, vlasništvo Z. J, kojom prilikom je dvadesetogodišnji Kragujevčanin, koji se nalazio u lovu u neposrednoj blizini, zadobio teške telesne povrede u nogu, usled kojih je na putu do kraljevačke bolnice preminuo.

Sin je samo pukom srećom nepovređen

Ilustracija

Kraljevačka policija je po nalogu Višeg javnog tužioca u Kraljevu uhapsila i zadržala do 48 sati Z. J. (60) iz Kragujevca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo, nehatno lišenje života, saopšteno je danas iz PU Kraljevo.

Sumnja se da je danas oko podneva, prilikom lova u selu Zakuta kod Kraljeva, došlo do nehatnog opaljenja iz lovačke puške, vlasništvo Z. J, kojom prilikom je dvadesetogodišnji Kragujevčanin, koji se nalazio u lovu u neposrednoj blizini, zadobio teške telesne povrede u nogu, usled kojih je na putu do kraljevačke bolnice preminuo.

Pripadnici kriminalističke policije su, po ovlašćenju Višeg javnog tužioca, izvršili uviđaj i preduzeli mere na rasvetljavanju svih okolnosti izvršenja ovog krivičnog dela.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • mile svajcarac Vreme: 11.01.2015 17:17h

    zivim i radim na zapadu 45 godina,i resio sam da postanem lovac u svajcarskoj.Otisao sam da se raspitam sta mi je ve potrebno da bi mogao ici u lov napominjem njihov sam drzavljanin,jeeee kada su mi izneli sve udzbenike i sta sve o oruzju treba da znam pa o zakonu pa koliko vremena treba za sve to ja sam jednostavno odustao.Prvo morate ici na gadjanje o oruzju sve da znate o zivotinjama da nepricamo znaci meterijala za ucenje kao za gimnaziju .Verovali ili ne ja sam odustao.Otisao sam u srbiji i lovako drzstvo i rekli su mi too i tooo i kupi jedno jagnje i jedno peceno prase pa cete postati lovac,onda se ja razmislim bolje biti ziv nego mrtav i povucem zahtev tako da nisam postao lovac ali zivim jos uvek poz

  • kostadin Vreme: 12.01.2015 07:01h

    Hitno treba zabraniti lov sirotinji i lumperproleterijatu. Kroz istoriju , lovom se mogla baviti samo bogata viša klasa i to isključivo na svojem zemljištu - posedu. Kada su uhvatili krivolovca , kažnjavali bi ga jer je krao divljač sa tuđeg poseda. Odakle ovoj sirotinji novca za lov, to je skupo i njie za sirotinjnu.

  • BBB Vreme: 12.01.2015 15:46h

    Konstantin ne jedi ono sto se ne jede. Ocigledno si srastao na gradu kao semafaor pa lupetas takve gluposti.Lov je sport kao i svi drugi,zna se kad se sta lovi a sta ne. Samo treba covek biti odgovoran sto se toga tice,da se zna kad ko lovi i gde. A ne tek tako,dogovorimo se uvece za ujutru kao kod nas.

  • nedjo Vreme: 12.01.2015 18:08h

    mile alal ti vera,drz se bato svice,ovdje nema leba

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP