Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SINHRONIZOVANA AKCIJA

Kraljevačka policija zaplenila 12.000 paklica cigareta

Autor: E.S. | 05.11.2014 - 14:20:00h | Komentara: 0

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo presekli su još jedan lanac trgovine akciznom robom i zaplenili 12.000 paklica cigareta, u čijoj nabavci i transportu su učestvovale četiri osobe sa područja Tutina.

zaplenjene cigarete

Zaplenjene cigarete

Na državnom putu u naseljenom mestu Bogutovac, kod Kraljeva, sinoć oko 22 časa, vozač „audi“ karavana nije postupio po naredbi policijskih službenika da zaustavi svoje vozilo, već je naglom brzinom nastavio kretanje van državnog puta ugrozivši na taj način živote policijskih službenika.
Tragajući za vozačem i vozilom, pripadnici policije brzo su pronašli ostavljen „audi“. Takođe, policija je pronašla u granju sakrivenih 24 paketa sa 12.000 paklica cigareta marki „marble“ i „merilin“, bez prateće dokumentacije. Sinhronizovanom akcijom, paralelno sa pronalaženjem „audija“ i cigreta, policajci su na istom putnom pravcu zaustavili „mercedes“, kruševačke registracije, kojim je upravljao E. P. (1983), dok se na mestu suvozača nalazio E. A. (1990), za koje se sumnja da su pomagali prilikom transporta cigareta, tako što su obezbeđivali prolaz prateći situaciju na putu, osmatrajući i javljajući o lokacijama policijskih patrola.

zaplenjene cigarete

Zaplenjene cigarete

U ranim jutarnjim časovima, pripadnici policije su na području Raške, pronašli i odbegle F. R. (1985) i E. P. (1979) za koje se sumnja da su „audijem“ prevozili pronađene cigarete.Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika kriminalističke policije.
Svi osumnjičeni vozači i suvozači su uhapšeni i privedeni zameniku osnovnog javnog tužioca u Kraljevu radi saslušanja i to: F. R. (1985) i E. P. (1979) zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena trgovina i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a E. P. (1983) i E. A. (1990) zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina u pomaganju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP