Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TIJANA ĐURIĆ DOŠLA IZ NEMAČKE

Kraljica silikona na saslušanju

Autor: D.Ćuruvija | 02.06.2015 - 15:44:00h | Komentara: 2

Tijana Đuričić (25), "kraljica silikona“, javila se danas sudiji Višeg suda u Beogradu, zbog postupka koji se protiv nje vodi zbog sumnje da je brutalno pretukla svoju bivšu podstanarku Jelenu M. (25) iz okoline Grocke.

Tijana Đuričić ispred Palate pravde

Tijana Đuričić ispred Palate pravde | Foto: Milorad Milanković

 
"Kraljica silikona" se u Palati pravde pojavila nešto posle 10 sati, a zbog dolaska kod sudije morala je da dođe iz Nemačke, gde živi sa svojim novim dečkom Legijom Patersonom.

Međutim, sudija nije mogao da primi Tijanu jer je imao drugo saslušanje. Kako je ona izjavila za "Alo!" sutra će morati ponovo u Palatu pravde.


- Tijana Đuričić nema izrečenu meru zabrane napuštanja mesta prebivališta odnosno boravišta, već ima izrečenu obavezu javljanja svakog prvog radnog dana u mesecu u 10 časova postupajućem sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu. Ona nema nikakvu izrečenu meru za obezbeđivanje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje postupka, već isključivo obavezu da se jednom mesečno javi postupajućem sudiji, što će Tijana Đuričić uredno činiti -rekao je za "ALO!" advokat Marko D. Đurić, branilac Đuričićeve.

Protiv Đuričićeve u toku je istraga u Višem tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno sa saučesnicima pretukla svoju bivšu školsku drugaricu i podstanarku iz okoline Grocke. Osim Tijane, pod istragom, uhapšena je i rođena sestra otete devojke Tanja M. (32), kao i Goran B. (23) i Ljubiša P. (25). Oni se terete da su oštećenu vezali kanapom i trakom u Tijaninoj kući u Mirijevu, u ulici Duška Radovića, optužujući je da je hakovala njen profil.

Legija Peterson

Uskoro u Beogradu: Legija Peterson | Foto: Fejsbuk

 
Postupak u ovom predmetu je trenutno u fazi istrage, koju sprovodi Više tužilaštvo u Beogradu na osnovu naredbe o sprovođenju istrage, koju je doneo postupajući zamenik javnog tužioca. meseci sa Legijom, ali su ovu vezu krili donedavno.
Režiser Dario Žulj iz Austrije, koji snima film "Kraljevi Balkana", rekao je za "Alo!" da će sledeći put Tijana u Srbiju da dovede i svog novog momka iz Dizeldorfa.
Poslednji komentari
  • Vasilj Vreme: 02.06.2015 19:43h

    Kraljice, pa prvi radni dan u mesecu je bio 1. juna, a ne 2 juna. Eto nisi stigla, sada si u gubitku za hoteksli dan. Ti ces sve supeti da nadoknadis a i tih 50 Ijro za\a trsokove nenadanog produzenja boravka u Beogradu ces nadoknadiri. A tu je i Gospodin pored Tebe. Samo se na vreme javi Policiji.

  • Likica Vreme: 04.06.2015 04:55h

    Krenuo da bezi?!?! A, gde to?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP