Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

GROB ĆE BITI ŠIFROVAN

Kremiran monstrum
iz Velike Ivanče!

Autor: J. Paunović - E. Sadiku | 16.04.2013 - 14:31:00h | Komentara: 1

Njegova urna je izdvojena od ostalih i biće na Lešću dok je porodica na preuzme.

Ljubiša Bogdanović

Ljubiša Bogdanović

Ljubiša Bogdanović, koji je prošlog utorka ubio 13 svojih rođaka i komšija, kremiran je u utorak u ranim jutarnjim časovima u krematorijumu beogradskog groblja Lešće.

Njegova urna je izdvojena od ostalih i biće na Lešću dok je porodica na preuzme.
Ukoliko porodica u narednih šest meseci ne preuzme urnu, ona će biti pohranjena negde na groblju.

Na njegovom grobu neće stajati ime i prezime, već samo oznaka ili broj, koji će znati samo članovi njegove porodice. Ovu odluku doneli su članovi Bogdanovićeve porodice nakon pobune meštana koji ni po koju cenu ne žele da se ubica njihovih rođaka i komšija sahrani na mesnom groblju.

- Njegove ćerke su dugo razmišljale gde da sahrane oca, koji je iz čista mira ubio njihovog brata i baku, a teško ranio majku. Ni same ne znaju šta da rade, pa se zato tako dugo oteže sa sahranom. Ponuđena im je varijanta da bude kremiran, a njegova urna da bude pohranjena na nekom drugom groblju.  Pošto se većina porodica ubijenih protivi da Ljubiša bude sahranjen pored svojih žrtava, porodica nikome ne govori kada i gde će on biti sahranjen - kaže naš izvor.

Sahrana žitelja Velike Ivanče

Sahrana žitelja Velike Ivanče

Telo Ljubiše Bogdanovića i juče je bilo u kapeli u Deligradskoj ulici u Beogradu, ali niko nije došao da ga preuzme. Iako su Ljubišine ćerke Zorica i Slavica juče došle da posete majku Javorku (60) u Urgentnom centru u Beogradu, one nisu došle da identifikuju oca.


- Niko nije preuzeo ni obdukcioni nalaz za Bogdanovića, a prema nekim informacijama, u subotu je, navodno, neka žena dolazila da ga identifikuje. Međutim, njegova identifikacija moraće da se ponovi kada neko od članova porodice sa dokumentacijom i garderobom dođe po njegovo telo - dodaje naš izvor. U JKP “Pogrebne usluge Beograd” nam je rečeno da ubuduće naće davati nikakve izjave o sahrani Bogdanovića, jer je tako zahtevala njegova porodica.


Ljubišin zet Rade Lazić rekao nam je juče da ništa ne zna o datumu sahrane svog tasta, a da će o svemu da odluče njegove ćerke.


- Njima je možda još gore nego nama jer su izgubile brata i baku, a krvavim pirom svog oca obeležene su za ceo život. Ne krivim ubicu, ko zna šta se sa njim desilo i šta mu se vrzmalo po glavi - kaže Radovan Radosavljević, brat od tetke ubijenog Miloša Ješića. Porodice ubijenih i juče pre podne su izašle na groblje, a kako nam je rečeno u ovom mestu, tako će činiti i narednih dana. Tačno pre sedam dana Bogdanović je u cik zore bez ikakvog povoda pobio 13 svojih rođaka i komšija.

Javorka: „Kukao da nemamo para”
“Danima je ustajao iz kreveta i govorio kako ovako više ne može da se živi.

Javorka Bogdanović

Javorka Bogdanović | Foto: A. Stanković

Pričao mi je da više nemamo para i da ne zna na koji način ćemo da preživimo ovu godinu. Kad god bi počinjao, jadikovao je nad našom sudbinom”, ovo iz dana u dan ponavlja Javorka Bogdanović (60), Ljubišina supruga, kojoj je pucao u lice i vrat, zaposlenima u bolnici.
Poslednji komentari
  • Srbin Vreme: 17.04.2013 13:05h

    Steta sto je kremiran. Mogli su njegovi organi da se iskoriste

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP